Åbent brev: Forlængelse af COVID-19 puljen

Åbent brev: Forlængelse af COVID-19 puljen

25. oktober 2020 - kl. 14:20 - af

Idrætssamvirket i Frederikshavn kommune, har sendt dette brev til borgmester Birgit Hansen og økonomiudvalgsmedlem Mette Hardam.

Idrætssamvirket vil herved foreslå, at der gives mulighed for en ny ansøgningsrunde til Covid-19 puljen, da flere foreninger i stigende grad ser deres eksistens truet.

Frederikshavn Kommune var på forkant med situationen, da de i foråret afsatte 3 millioner kroner til foreninger og institutioner, der har lidt svære tab.
 
Tretten foreninger nåede at søge inden den 30. september, heraf opfyldte syv foreninger de opstillede kriterier og fik i alt bevilliget 768.000 kroner.
 
Desværre udvikler corona pandemien sig igen til faretruende højder og flere foreninger kommer i risikozonen ved, at deres udgifter overstiger indtægterne.
 
Foreningslivet har heldigvis en god tilpasningsevne og indretter deres aktiviteter og økonomi efter forholdene.
Men som situationen er nu, hvor alle pengeindbringende arrangementer ikke må gennemføres, er mange foreninger blevet kraftigt udfordret og må i givet fald sænke aktivitetsniveauet eller hæve kontingenterne.
 
I begge tilfælde vil det indebære et frafald af medlemmer og deraf følgende inaktivitet samt ramme socialt skævt.
Idrætssamvirket vil derfor foreslå, at puljen bliver bibeholdt til det gode formål og der åbnes op for en ny ansøgningsrunde, så foreningslivet stadig har pusten efter corona-tiden.
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent brev: Forlængelse af COVID-19 puljen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger