Danmarks største spiritusgrossist går sammen med traditionsrig vingrossist

Pressemeddelse og billede af DRINX ApS

Danmarks største spiritusgrossist går sammen med traditionsrig vingrossist

29. april 2021 - kl. 11:50 - af

Spiritusgrossisten Drinx sidder i dag på en stor forretning som totalleverandør inden for øl, vand og spiritus. Nu vil den fremadstormende virksomhed erobre større andele af markedet for øl og vand. Derfor har virksomheden i dag underskrevet en partnerskabsaftale med Danmarks største vingrossist, Kjær & Sommerfeldt, om fælles indkøb og distribution af øl og vand.

København, d. 27. april 2021 – Spiritusgrossisten, Drinx, har siden 2016 haft et samarbejde med landets største vinfirma, Kjær & Sommerfeldt, omkring indkøb af spiritus. Nu indleder Drinx og Kjær & Sommerfeldt et strategisk partnerskab, som også omfatter indkøb af øl, vand og most. De to virksomheder vil angribe markedet ved at slå volumenerne sammen og på sigt skabe et fælles lukket distributionssystem. Den strategiske aftale sikrer dermed kunderne et stærkt alternativ i forhold til udvalg, service og bæredygtighed.

I et marked, som er præget af, at der i mange år kun har været få store øl-leverandører og et mere fastlåst sortiment at vælge imellem, blæser der nye vinde. Et stigende antal caféer, restauranter, barer m.fl. er begyndt at efterspørge muligheden for selv at kunne sammensætte udvalget af unikke øl- og vandprodukter til deres forretning: De vil selv at træffe valget om, hvilke oplevelser, de tilbyder deres gæster, uafhængig af leverandør og kontrakt. Drinx og Kjær & Sommerfeldt kan tilbyde kunderne frit valg på øl, vand og most.

– Vi ser en fordel for vores kunder i, at de kan få leveret alle drikkevarer fra os. Èn bestilling, en levering, en faktura. Vi har siden 1875 været et vinfirma, og det bliver vi ved med at være. Men
hvis vi kan gøre det nemmere for vores kunder at bestille og få leveret alle øvrige drikkevarer samtidig, gør vi gerne det. Sammen med Drinx har vi mulighed for at tilbyde vores kunder valgmuligheder og dermed en endnu bedre service. Samtidig flugter fælles distribution med vores og HORESTAs strategi for bæredygtighed, siger Mads Stensgaard, direktør i Kjær & Sommerfeldt.

Selvom Drinx har eksisteret i kun 6 år, har virksomheden allerede opnået stor succes med one-stop-shopping. Med flere end 18.000 varenumre på hylderne inkl. øl, vand og most fra de etablerede danske ølleverandører, store internationale ølkoncerner og danske og internationale mikrobryggerier, er Drinx gearet til at levere valgfrihed til Kjær & Sommerfeldts og egne kunder.

– Vi har store ambitioner, og øl- og vandmarkedet byder på store muligheder. Vi optrapper derfor indsatsen på øl og vand. Sammen med Kjær & Sommerfeldt står vi stærkt og kan nu tilbyde
endnu flere kunder en bredere vifte af produkter end de typisk har adgang til i dag. Det giver vores kunder mulighed for at differentiere sig på udvalg over for deres kunder. Samtidig kan de – ved at korte leverandørfeltet ned og få alt til baren leveret samlet – gøre deres indkøb mere bæredygtige. Det er ren win-win, fortæller Tommy Toft, som er direktør i og grundlægger af Drinx.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarks største spiritusgrossist går sammen med traditionsrig vingrossist' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger