Læserbrev: Frederikshavn Kommune er i evig forandring

Lilly Pedersen.

Læserbrev: Frederikshavn Kommune er i evig forandring

7. oktober 2021 - kl. 11:33 - af

Det kræver nemlig, at vi hele tiden holder os orienteret mod samfundsudviklingen og sikrer, at vi har fingeren på pulsen. Erhvervslivet og det politiske liv skal have et stærkt samspil.

Vi er en kommune, hvor vi holder konstant fokus på, at der skal være sammenhæng mellem de 4 vækstspor – Det Maritime, Fødevarer, Energi og Erhverv. Disse 4 vækstspor er grundelementerne i den fremdrift, som vi alle som borgere skal forsøge at blive en del af.

Som borger er du og jeg en vigtig brik og skal altid huske, at ingen står alene. Sammenhold giver styrke og stolthed skaber fremdrift.

Nye tilflyttere – ja tak
Vi vil rigtig gerne sige velkommen til Frederikshavn Kommune, til flere borgere og mere erhvervsliv. Vi vil gerne inspirere til vækst og masser af vilje.

Kommunens fornemste opgave er at sikre arbejdspladser, men mest af alt at sikre, at de borgere der bor eller bosætter sig i Frederikshavn Kommune mærker, at de er en del af en rivende udvikling. Sammen kan vi skabe, udvikle og være nysgerrige på hinanden.

Boligpriserne i Frederikshavn Kommune ligger på et godt niveau for 1. gangs købere – institutioner og skoler er klar til de unge, der flytter til og vi ved, at vi leverer kvalitet, når det gælder service.

I den anden ende af livet har vi en tanke om, at de der kan selv, skal selv. For det at være aktiv skaber livsglæde og skaber ønske om mere – så længe vi kan klare os selv med støtte fra det offentlige, så bliver livet alt andet lige, lidt bedre.

Ældreomsorg og fokus på det stigende antal demente er et must. Her skal der sættes ind, for desværre bliver en større andel af os demente. Her skal forskes på landsplan og sættes ind med nye boliger, som er tilpasset en dement. Nutidens plejehjem er ikke til for de demente, der har helt andre behov. Vi skal have fokus på at passe på og sikre omsorg for hinanden.

Kultur og fritidsliv
Det gælder også i din fritid at Frederikshavn Kommune er et hit. Vi er nemlig en kommune fyldt med tilbud til alle aldre. Vi har et velfungerende bibliotek med adgang næsten hele døgnet. Vi har Arena Nord, Det Musiske Hus, Maskinhallen. Vi har Kappelborg i Skagen og Manegen i Sæby. Steder som rummer alle former for kultur, lige fra teater til stand up og masser af musik. Arena Nord er desuden scenen for mange store internationale events indenfor bl.a. sport.

I naturen ser man et overflod af smukke steder. Det er bare at se op, se ud og se ind. Du rammes af naturen alle steder – brug den med omtanke.

Vi har masser af frivillige foreninger, der bare venter på, at du tager kontakt.

Hvis du som fastboende eller tilflytter tænker, hvordan kommer jeg i gang, så tag fat i Borgerservice, da de altid er klar til dialog.
Husk Frederikshavn Kommune er stedet, hvor der er højt til himlen, masser af skøn natur og ikke mindst er vi omkranset af hav og skønne havne, hvor der altid er liv.

Er du nysgerrig og vil vide mere, så hold dig ikke tilbage.

Lilly Pedersen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Frederikshavn Kommune er i evig forandring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger