Virksomhed vil vækste med 30% gennem strategiarbejde

Virksomhed vil vækste med 30% gennem strategiarbejde

20. april 2022 - kl. 9:26 - af

Virksomheden Elektro Gruppen, som blandt andet holder til i Frederikshavn, kan ved hjælp af strategiarbejde nå en vækst på 30 procent. Hør indehaver og direktør Lars Sanderhoff sammen med afdelingsleder René Mørk fortælle om, hvad strategiarbejdet går ud på ved gå hjem-mødet Skab succes gennem strategiarbejde.

En strategi er en langsigtet plan om, hvordan en virksomhed når et mål. Det er den, der skaber robusthed i virksomheden og baner vejen for, at virksomhedens langsigtede mål bliver nået. Både medarbejdere og ledelse bør have strategien som fikspunkt i alt, hvad de gør.

En af de virksomheder, som er gået i gang med en strategi, er Elektro Gruppen. Virksomheden har 55 medarbejdere fordelt på tre afdelinger i Frederikshavn, Brønderslev og Aalborg. Det er første gang, at Elektro Gruppen er i gang med en så stor, overordnet strategi.

”Vi gik i gang med vores strategiarbejde, fordi vores virksomhedskonstellation ændrede sig markant over kort tid. Først oplevede vi kraftig vækst både organisatorisk og økonomisk. Få år efter blev vi ramt af økonomisk nedgang, og gik fra omkring 80 til 50 medarbejdere. Det stillede krav til, at vi som virksomhed begyndte at arbejde mere struktureret med strategi for at blive mere robust og driftssikker,” siger afdelingsleder hos Elektro Gruppen René Mørk Sand.

Vækst og trivsel

Udover at gøre virksomheden mere driftssikker og robust, er Elektro Gruppens mål med strategiarbejdet også at sikre en samlet vækst på 30 procent gennem opkøb og organisk vækst. Strategien blev udviklet i foråret 2020 i samarbejde en ekstern ledelseskonsulent. Ledelseskonsulenten følger også med i strategiarbejdet undervejs.

”Strategiarbejdet består af forskellige aktioner, som vi kalder Must Wins. Must Wins har forskellige steps og deadlines. En af vores Must Wins har for eksempel været at sikre trivsel blandt medarbejderne. God trivsel, høj arbejdsglæde og stolthed over arbejdspladsen er en nødvendighed, hvis vi skal rykke nærmere vores mål,” siger René Mørk Sand.

René Mørk Sand vil, sammen med indehaver og direktør for Elektro Gruppen Lars Sanderhoff og ledelseskonsulent Kirsten Kjellberg fra Lederiet, give et indlæg om virksomhedens strategiarbejde.

Det sker ved arrangementet Skab succes gennem strategiarbejde. Her vil også forsker i strategiarbejde Louise Kringelum fra Aalborg University Business School vil give et indblik i, hvordan virksomheder og organisationer kan arbejde med strategiarbejde.

Skab succes gennem strategiarbejde finder sted i Kattegatsiloen, Silovej 8 i Frederikshavn den 25. maj kl. 15.30 til 17.30. Det er gratis at deltage. Tilmeld dig her: https://erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/263/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Virksomhed vil vækste med 30% gennem strategiarbejde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger