Juridisk information

3. november 2008 - kl. 15:53 - af

Alt indholdet på websitet FrederikshavnsAvis.dk dk er enten skrevet af os selv i redaktionen, eller det er sendt til os som pressemeddelelser eller indleveret indlæg til “Ordet er frit”.

På FrederikshavnsAvis.dk gør vi hvad vi kan for at validere, at de oplysninger og data der befinder sig på portalen, er korrekte.

Men FrederikshavnsAvis.dk påtager sig dog intet ansvar for og kan ikke garantere at alle de informationer som findes på siderne, er korrekte, fyldestgørende og opdaterede. Dette gælder naturligvis også for de hjemmesider som vi linker til.

FrederikshavnsAvis.dk påtager sig ej heller ansvaret for indholdet på de sider vi linker til.

FrederikshavnsAvis.dk forbeholder sig ret til at ændre, tilføje eller slette oplysninger eller data uden forudgående varsel.

Der tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alt indholdet på FrederikshavnsAvis.dk er er beskyttet af loven om ophavsret og det er ikke tilladt at kopiere siderne herunder tekst og billeder uden skriftlig tilladelse er indhentet fra redaktion@skagensavis.dk

Ser du noget på siderne, som du vurdere som værende ukorrekt, eller måske at du blot mener at der er et problem med det pågældende indhold, så skriv venligst til os, så ser vi på det.
Tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
FrederikshavnsAvis.dk
Skråvej 6F
9990 Skagen

Du kan lære mere om ophavsret her: www.ophavsret.dk

© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger