Har du lyst til at komme på eventyr sammen med Mikkel Beha

Har du lyst til at komme på eventyr sammen med Mikkel Beha

3. juni 2020 - kl. 8:54 - af

Så har du muligheden meget snart, for Gigtforeningen kreds Vendsyssel og Frederikshavn Teaterforening sætter nemlig kursen, sammen med Mikkel Beha ud i den hvide verden.:

Det sker, den 11/11-2020 kl. 19,00 og der er stadig billetter tilbage, så hvis du skal med, kan du købe din billet lige her, udtaler formand Lilly Pedersen Frederikshavn Teaterforening.

https://www.frederikshavnteaterforening.dk/mikkel-beha

Denne aften tager Mikkel Beha os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De satte sig for at sejle så langt mod nord, som de kunne. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien blev sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel Beha vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte, og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Dette foredrag er både en rejse ind i eventyrets verden men også en påmindelse til os alle om, at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Har du lyst til at komme på eventyr sammen med Mikkel Beha' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger