Få din læsefærdighed i et højere gear

Få din læsefærdighed i et højere gear

11. juni 2020 - kl. 10:49 - af

Sommerbogen er et særligt tilbud fra bibliotekerne i Frederikshavn Kommune til alle børn i alderen 7-14 år, og du bestemmer helt selv, hvad du vil læse, og hvis du er heldig, kan du vinde Hubert-kager til hele klassen.

Lige som du dyrker en eller anden sportsgren, for at blive bedre til den, lige så vigtigt er det, at træne sin læsefærdighed. Ud over oplevelser med litteraturens spændende og medrivende historier, indsigt i ny faglig viden eller et godt grin, så er der mere at hente. Sidegevinsten er, at dit ordforråd bliver større, du får lettere ved at forstå den tekst, du læser – dine læsefærdigheder kommer rent ud sagt op i et højere gear.

Hubert er klar
Sommerbogens maskot Hubert elsker at springe på hovedet ned i en god bog – og han vil gerne have så mange børn som muligt med. – Du kan læse en hvilken som helst bog eller e-bog, og når vi siger bøger, så betyder det både tykke og tynde bøger – lette og svære, men det må også gerne være tegneserier og fagbøger forklarer Rasmus Thorup fra børnebiblioteket. Vi hjælper meget gerne med inspiration og gode ideer til din sommerlæsning, om den skal være sjov, uhyggelig, spændende eller noget helt andet. Vi har helt sikkert også en bog til dig.

Hubertkager til klassen
Kan du læse tre bøger i perioden mellem den 16. juni til den 18. august og skrive eller tegne en lille anmeldelse af hver bog. Så hænger vi dem op på biblioteket som inspiration til andre børn. For din indsats kan du frit vælge en bogpræmie. Vi trækker også lod mellem alle deltagere, og hvis du er rigtig heldig, kan du vinde Hubertkager til din klasse.

Tilmelding
For at deltage i Sommerbogen skal du bare gå ned på dit lokale børnebibliotek i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Ålbæk eller Østervrå, så hjælper vi med tilmeldingen. Se vores betjente åbningstider på bibl.frederikshavn.dk.

Sommerbogen: Fra tirsdag 16. juni på bibliotekerne i Frederikshavn Kommune.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få din læsefærdighed i et højere gear' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger