Sissel Kyrkjebø tilbage til Arena Nord

Pressefoto.

Sissel Kyrkjebø tilbage til Arena Nord

12. juni 2020 - kl. 14:08 - af

Ingen jul uden Sissel! Sissel Kyrkjebø er en af vor tids mest eftertragtede artister. Oplev hende til årets julekoncert, hvor hun med sin forrygende stemme og fortryllende karisma får julestemningen til at sænke sig over publikum. Udover sin vidunderlige stemme har Sissel en unik sceneudstråling; en udstråling der får dig til at føle, at hun synger direkte til dig og kun dig. Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en meget efterspurgt kunstner. Sissels repertoire spænder vidt, og julekoncerterne byder på både klassiske julesange samt soul- og gospel. Et fantastisk stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA og Norge fuldender oplevelsen.

Gå ikke glip af julens bedste koncert. «Få norske kunstnere er så stærkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selvom hun bevarer de gamle traditioner, formår hun også at forny sig.» Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017 Sissel Kyrkjebø en kunstner, som mange andre kunstnere ønsker at samarbejde med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle få.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel opfordret til at optræde under den allerførste julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og julen er blevet vigtig for Sissel, både som plade- og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter alene i de nordiske lande – en rekord, det bliver svært at slå.

I de senere år har Sissels Jul været en stor succes, og i 2020 går juleturnéen til både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland i perioden fra 18. november til 20. december. Og altså i Arena Nord tirsdag den 15. december.

Billetsalget starter tirsdag den 16. juni kl. 10.00 på www.ArenaNord.dk

SISSELS JUL 2020 tirsdag den 15. december 2020 Arena Nord.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sissel Kyrkjebø tilbage til Arena Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger