Kronprinsen på dykkertur til Hirsholmene

Kronprinsen på dykkertur til Hirsholmene

13. juni 2020 - kl. 13:15 - af

Egentlig var planen, at familien Beha skulle sejle sydpå på skibet Havana til sommer. Men de nåede ikke længere end til Spanien, før coronavirussen fik Mikkel Beha Erichsen og familien til at lægge kursen om.

Lige nu er i gang med den sidste etape på en rejse hvor de har  sejlet Danmark tyndt, for at lave  en ny programserie, ‘Kurs mod danske kyster’, hvor familien Beha Erichsen rejser rundt i det danske land.

Skibet “Wallenberg” anløb Hirsholmene fredag, og her var Kronprins Frederik med.

– Jeg er kommet ombord på familien Behas skib Wallenberg, hvor vi sammen de næste dage sejler ud på eventyr til en række kyster i det nordjyske, det afslører Kronprinsen i et opslag på Kongehusets Instagram profil og han fortsætter:

– Der er ingen tvivl om, at farvandene herhjemme er utrolig smukke, særligt om sommeren, og jeg glæder mig til at dele historier og oplevelser om vores dejlige sommerland med familien, når jeg kommer hjem.

Emil Midé Erichsen fortæller at de efter en fantastisk dykkertur ved Hirsholmene, overnattede på Læsø inden man i morges kl. 06.00 satte kursen mod Skagen. “I dag skal vi filme her i Skagen, bl.a på Grenen, inden Wallenberg senere i dag sætter kurs mod Nordsjælland” slutter Emil Erichsen.

Først​e program af ‘Kurs mod danske kyster’ bliver sendt torsdag 9. juli klokken 20.00 på TV2.

Foto: SkagensAvis.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kronprinsen på dykkertur til Hirsholmene' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger