Midt om natten vender tilbage til Arena Nord

Midt om natten vender tilbage til Arena Nord

21. juni 2020 - kl. 6:55 - af

Da Danmark blev lukket ned i marts måned på grund af udbrud af corona, var det netop, som Arena Nord skulle have budt velkommen til 4.500 gæster til musicalen ”Midt om Natten”. Så desværre måtte den aflyses.

”Derfor er vi utrolig glad for, at det nu er lykkedes os at få lavet en aftale om at opføre ”Midt om Natten” den 9. og 10. april 2021 med 3 forestillinger fredag og lørdag aften samt lørdag eftermiddag. Vi fornemmer, at rigtig mange virkelig trænger til at komme ud og blive underholdt – så derfor var vi ikke i tvivl om, at vi skulle slå til, da muligheden opstod,” siger Arena Nords direktør Per H. Malmberg.

Der er tale om en af de senere års helt store danske musicalsucceser, som nu vender Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, spillede i 2018 og i 2019 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og det meste af Danmark og er i alt blev set af flere end 180.000 begejstrede publikummer.

”Midt om natten” fik repremiere i vinteren 2020 i en fornyet version, der lagde sig endnu tættere op ad den originale handling i den kendte og elskede danske spillefilm fra 1984.

Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd og alle de andre skæve eksistenser fra ”Haveje”, ligesom en perlerække af hits fra filmen som ”Papirsklip”, ”Tik Tak” og ”Midt om natten” igen vil lyde fra scenen. Musicalen bliver ”toppet op” med sange som ”Langebro”, ”This is My Life”, ”Tarzan Mamma Mia”, ”Joanna” og ”Vi er dem de andre ikke må lege med” – træfsikre hits fra både Kim Larsen og Gasolin. ”Midt om natten” er en co-produktion mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation. 

Solide kræfter på opgaven

Til at løfte genopsætningen er det lykkedes producenterne at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere.

Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles/Rockerleder. Lea Thiim Harder spiller rollen som den søde som Susan Himmelblå, og desuden medvirker et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 personer.

 

Handlingen kort
”Midt om natten” udspiller sig i København i midten af 1980’erne i en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomstrede.

Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden ”Haveje”, som skal virkeliggøre drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed. Det sorgløse liv på ”Haveje” varer dog kun kort. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens kønne datter, Susan Himmelblå, det tætte venskab mellem Arnold og Benny på en alvorlig prøve.

 

Hele Danmarks spillemand hyldes
I 1968 blev Kim Larsen folkeskolelærer, og kort efter dannede han sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg gruppen Gasolin’. Siden overtog Søren Berlev trommestikkerne. Gasolin’ udgav 12 albums i perioden 1969 frem til opløsningen på Bornholm i 1978. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin´, Bellami og Kim Larsen & Kjukken har gjort ham til folkeeje. Sange som ”Køb Bananer”, ”Rabalderstræde” og ”Som et strejf af en dråbe” er kendt af de fleste.

Han var medforfatter til filmen Midt om natten fra 1984, som han selv spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen. Med 922.000 solgte biografbilletter er filmen blandt de mest sete danske biograffilm nogensinde.

Billetsalget starter på tirsdag den 23. juni kl. 10.00 på arenanord.dk

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Midt om natten vender tilbage til Arena Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger