Frederikshavn Kommune søger aktiviteter for børn og unge

Frederikshavn Kommune søger aktiviteter for børn og unge

23. juni 2020 - kl. 0:51 - af

Har du en god ide, der kan munde ud i sommeraktiviteter for børn i alderen for 6-17 år? Så kan du søge midler fra Frederikshavn Kommunes nye pulje, der deler 1,8 millioner ud i slutningen af juni.

Har du lyst til at stå bag aktiviteter for børn i sommerferien, har du nu alletiders mulighed. Frederikshavn Kommune uddeler nemlig 1,8 millioner kroner, der vil blive fordelt mellem foreninger, institutioner og privatpersoner, der ønsker at lave sommerferieaktiviteter for børn i alderen 6-17 år.

–  Det er en fantastisk mulighed, vi har lige nu. Som kommune kan vi dække udgifterne til flere forskellige slags arrangementer, så børnene helt gratis kan deltage i forskellige aktiviteter hele sommeren, siger Anders Brandt Sørensen, der er formand for Børne- og Ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune.

Frederikshavn Kommune er åben for enhver slags ansøgninger – om man ønsker at afholde kurser, tage på udflugt eller noget helt tredje.

– Alle kan ansøge, og vi håber på at kunne støtte op om en masse forskellige tiltag, så børnene har et helt katalog af muligheder denne sommer, fortæller Anette Nedermark, der er skolechef i Frederikshavn Kommune.

Støt op om børnenes ferie
Pengene til sommeraktiviteterne kommer fra staten efter corona-krisen. Målene med den nye pulje er at kunne støtte op om børnene – enten i form af at lukke de faglige huller, som corona-hjemsendelsen har skabt, eller ved at øge social trivsel med fokus på børnenes deltagelse i fællesskabet.

– Vi håber, at vi får flere forskellige aktiviteter ind, der er både sjove og lærerige for børn og unge. De skal selvfølgelig stadig overholde afstand- og hygiejnekrav for at hindre spredningen af corona, men derudover er vi åbne for forslag, siger Anders Brandt Sørensen.

Frederikshavn Kommune afholder digitalt møde tirsdag den 23. juni kl. 16-17, som alle er velkomne til at deltage i. Du kan læse mere på www.frederikshavn.dk/sommer, hvor du også finder ansøgningsskemaet til den nye pulje. Ansøgningsfristen er fredag den 26. juni kl. 09.00 og aktiviteterne kan foregå frem til slutningen af august.

– Efter et langt forår indendørs og langt fra vennerne, er der nu mulighed for, at børnene igen kan komme ud. Så kan du se dig selv fiske krabber med en flok børn, undervise i ballet eller noget helt tredje, vil vi meget gerne høre fra dig, slutter Anette Nedermark.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune søger aktiviteter for børn og unge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger