Kom helt tæt på TV-lægen

Kom helt tæt på TV-lægen

23. juni 2020 - kl. 6:35 - af

Kom helt tæt på PETER QVORTRUP GEISLING, den 10/1-2021 kl. 15,00 på Scandic The Reef.

Det er en stor glæde at vi fra Frederikshavn Teaterforening kan præsentere Peter Q. Geisling, udtaler formand Lilly Pedersen, det sker i et oplæg omkring at give vores liv et eftersyn – og det gør Peter rigtig gerne, for som han siger:

“Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov oplevelse, når jeg er på besøg.

Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra ”Lægens bord”, ”Ha’ det Godt”, ”Diagnose Søges” og de andre tv-programmer, jeg har lavet igennem årene, når jeg kigger forbi”, siger TV-lægen Peter Qvortrup Geisling.I modsætning til Peters TV-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme. Peter holder foredrag om finurlige historier fra TV-konsultationen.

Billetter købes lige her: https://arenanord.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/89408

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks højt begavede og dygtige TV-læge med uddannelser både som journalist og læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Ha’ det godt”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sundhedsmagasinet”. Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen.

​ Der er kun 150 pladser efter først til mølle princip, og alle Corona forbehold tages for de retningslinjer der er på daværende tidspunkt, slutter formanden.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom helt tæt på TV-lægen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger