Karsten Madsen udnĂŚvnt til bestyrelsesformand for Destination Nord

Karsten Madsen udnĂŚvnt til bestyrelsesformand for Destination Nord

24. juni 2020 - kl. 14:45 - af

Turismesamarbejdet mellem Frederikshavn, Aalborg, Brønderslev og LÌsø Kommune Destination Nord er nu etableret og har füet en direktør og en bestyrelsesformand.

Direktør for Destination Nord bliver Tonny Skovsted Thorup fra Aalborg, i dag erhvervsdirektør hos Business Aalborg. Bestyrelsesformand for destinationsselskabet bliver Karsten Madsen fra SÌby, advokat og bestyrelsesformand hos advokatfirmaet HjulmandKaptain.

– De involverede kommuner har dannet en stærk nord-øst-alliance i kraft af dette samarbejde, de fire kommuner imellem. Det er et samarbejde, som vil komme alle parter til gode og styrke turismen i de fire kommuner. Opgaven er spændende, og jeg ser frem til at trække i arbejdstøjet og sammen med Tonny Thorup og de øvrige aktører tage hul på opgaven, siger Karsten Madsen, bestyrelsesformand i Destination Nord.

Karsten Madsen bor privat sammen med Lene og har to store børn. Han bestræber sig på, på den ende side at være målrettet og beslutsom, men også konsensussøgende og har samtidig et godt kendskab til alle fire kommuner. Tonny Skovsted Thorup er oprindeligt vestjyde. Han er gift med sin gymnasiekæreste Jette og har en søn i teenagealderen. Han er en mand, som elsker store udfordringer og ikke sidder på hænderne. Tonny Skovsted Thorup lever, fortæller han, efter mottoet: ”handling slår alt”.

Destination Nord
Erhvervsfremmesystemet, som blev vedtaget i Folketinget i 2018, lægger op til, at man i landets kommuner danner destinationsselskaber for at styrke den turismefremmende indsats. Der er på den baggrund dannet destinationsselskaber mellem en lang række kommuner – og altså også mellem Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev og Læsø. Formålet med Destination Nord er at hjælpe de fire samarbejdskommuner til at kunne handle kraftigere på turismedagsordenen for at tiltrække flere gæster og turister, få flere overnatninger på hoteller og i feriehuse, tiltrække mere erhvervs- og mødeturisme, skabe flere arbejdspladser og opnå højere indtægter i turismeerhvervet.

– Som bestyrelsesformand er det mit hverv med de værktøjer, jeg har i kassen, at være med til at sikre et godt arbejde i bestyrelsen og dermed være med til at skabe grundlaget for at fremme turismen i alle fire kommuner. Den første store og særdeles vigtige opgave for os bliver at få fastlagt en strategi for destinationsselskabet. Dette vil ske i løbet af efteråret, siger Karsten Madsen.

Økonomien for destinationsselskabet Destination Nord er ca. 16 millioner kommunale kroner. Og dertil kommer midler, der kan puljes fra blandt andet de nationale erhvervsfonde.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karsten Madsen udnĂŚvnt til bestyrelsesformand for Destination Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger