Masser af sommeraktiviteter i Musikskolen

Masser af sommeraktiviteter i Musikskolen

2. juli 2020 - kl. 5:59 - af

I sommerferien tilbyder Musikskolen en række aktiviteter i hele kommunen for alle børn og unge med interesse for musik og rytmer. Det er gratis at deltage i alle Musikskolens sommeraktiviteter.

De helt små børn på 0-3 år kan deltage i Børnebongo på Kappelborg, hvor de sammen med en forælder kan synge og lege i en afslappende atmosfære. Her handler det om at have det rart og hyggeligt, når vi spiller på rasleæg, synger sange, hopper rundt og leger flyvemaskiner.

For de 6-10-årige har Musikskolen arrangeret musikværksteder, hvor børnene skal synge, danse, spille på forskellige instrumenter og lege med musikkens grundelementer. Omdrejningspunktet for de musikalske aktiviteter er børnenes deltagelse i fællesskabet og give dem musikfaglig kendskab. Der vil være musikværksteder både i Sæby og i Frederikshavn.

Musikskolens HotSpot er et åbent musikværksteds-tilbud for alle børn og unge fra 9 til 13 år.

I det åbne værksted får du mulighed for at prøve kræfter med nogle af den nyere rytmiske musiks instrumenter som guitar, bas, computer og iPad.

På dette hold skal der arbejdes med hvordan man komponerer et nummer, bygger det op med forskellige instrumenter, indspiller vokal, og med hvordan musikken mixes og lægges på eksempelvis youtube. Her er der tid og plads til at lege med musik, og musikalske virkemidler.

Piger og drenge i alderen 12-16 år kan prøve kræfter med e-musik. Dette hold er for alle, der kunne tænke sig at lære mere om, hvordan man skaber sin egen elektroniske musik. I løbet af ugen kommer de unge til at arbejde med at skabe beats, optage og bruge samples, klippe i lydspor og udforske brugen af forskellige genremæssige virkemidler.

Vi glæder os til at se en masse glade børn og unge til Musikskolens sommeraktiviteter.

Mere info og tilmelding er på Musikskolens hjemmeside: https://frederikshavn.speedadmin.dk/registration#/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af sommeraktiviteter i Musikskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger