Kroat skal i gang med sin 10. sæson i Vendsyssel Elite Badminton

Kroat skal i gang med sin 10. sæson i Vendsyssel Elite Badminton

3. juli 2020 - kl. 6:55 - af

Zvonimir Durkinjak fejrer i næste sæson et imponerende jubilæum. Den 32-årige kroat skal i gang med sin 10. sæson i Vendsyssel Elite Badminton. Er der overhovedet andre aktive spillere i Badmintonligaen, som har spillet 10 år i træk i den samme klub? Næppe.

– “Jak” er f√łrst og fremmest et fantastisk menneske, som giver mere, end alle andre forventer. Han s√łrger for, at alle har det godt. Er der √©n, som er lidt ked af det, klarer “Jak” det. Han smider sig ogs√• p√• gulvet, hvis der mangler en seng, smiler VEB’s cheftr√¶ner, Allan Kolbro Nielsen.

Sportsligt bider kroaten stadig fra sig. Det viste han i s√¶sonens sidste kamp, hvor han sammen med Jacco Arends fik skovlen under Joachim Fischer og Carsten Mogensen i den altafg√łrende kamp i Skovshoved. Tidligere i sin lange VEB-karriere har han ogs√• besejret spillere om Lars Paaske, Kim Astrup, Rasmus Bonde og Niclas N√łhr.

– Vi ved altid, hvad vi f√•r, n√•r “Jak” g√•r p√• banen. Han giver alt, hvad han har i sig uanset eventuelle skavanker. Han er ogs√• vores brandslukker, som kan spille alle tre kategorier. Det beviste han s√• sent som i denne s√¶son, husker VEB’s cheftr√¶ner.

Zvonimir Durkinjak er én af få spillere i Badmintonligaen, som har vundet Golden Set i alle tre kategorier.

I en videohilsen fra Kroatien indleder “Kaptajn Jak” – typisk for ham – med √łnsket om, at alle har det godt i denne corona-tid.

РGod damn amazing, lyder hans kommentar til, at han skal i gang med sin 10. sæson i VEB. 

РDet er svært at forstå. Det har været fantastisk, og jeg glæder mig til næste sæson. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, siger Zvonimir Durkinjak, som også benytter lejligheden til at sende en ekstra tak til formand Jan R. Jensen og cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kroat skal i gang med sin 10. sæson i Vendsyssel Elite Badminton' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger