Kroat skal i gang med sin 10. sæson i Vendsyssel Elite Badminton

Kroat skal i gang med sin 10. sæson i Vendsyssel Elite Badminton

3. juli 2020 - kl. 6:55 - af

Zvonimir Durkinjak fejrer i næste sæson et imponerende jubilæum. Den 32-årige kroat skal i gang med sin 10. sæson i Vendsyssel Elite Badminton. Er der overhovedet andre aktive spillere i Badmintonligaen, som har spillet 10 år i træk i den samme klub? Næppe.

– “Jak” er først og fremmest et fantastisk menneske, som giver mere, end alle andre forventer. Han sørger for, at alle har det godt. Er der én, som er lidt ked af det, klarer “Jak” det. Han smider sig også på gulvet, hvis der mangler en seng, smiler VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Sportsligt bider kroaten stadig fra sig. Det viste han i sæsonens sidste kamp, hvor han sammen med Jacco Arends fik skovlen under Joachim Fischer og Carsten Mogensen i den altafgørende kamp i Skovshoved. Tidligere i sin lange VEB-karriere har han også besejret spillere om Lars Paaske, Kim Astrup, Rasmus Bonde og Niclas Nøhr.

– Vi ved altid, hvad vi får, når “Jak” går på banen. Han giver alt, hvad han har i sig uanset eventuelle skavanker. Han er også vores brandslukker, som kan spille alle tre kategorier. Det beviste han så sent som i denne sæson, husker VEB’s cheftræner.

Zvonimir Durkinjak er én af få spillere i Badmintonligaen, som har vundet Golden Set i alle tre kategorier.

I en videohilsen fra Kroatien indleder “Kaptajn Jak” – typisk for ham – med ønsket om, at alle har det godt i denne corona-tid.

– God damn amazing, lyder hans kommentar til, at han skal i gang med sin 10. sæson i VEB. 

– Det er svært at forstå. Det har været fantastisk, og jeg glæder mig til næste sæson. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, siger Zvonimir Durkinjak, som også benytter lejligheden til at sende en ekstra tak til formand Jan R. Jensen og cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kroat skal i gang med sin 10. sæson i Vendsyssel Elite Badminton' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger