Book en feriepose fyldt med gode oplevelser

Illustrationsfoto.

Book en feriepose fyldt med gode oplevelser

4. juli 2020 - kl. 6:31 - af

Sommerferien står for døren, måske er din allerede i fuld gang? Har du ikke husket at få tanket op på biblioteket, så er der hjælp at hente. Bibliotek & Borgerservice i Frederikshavn Kommune tilbyder at pakke en pose med underholdning til hele familien, I skal bare sende et par stikord om jeres interesser.

Er din familie klar til at lade sig overraske og måske også udfordre, så prøv bibliotekets tilbud ”Book en feriepose”. Biblioteket tilbyder, frem til den 7. august, at pakke en pose med masser af underholdning til hele familien. Det kan være bøger, film, spil og musik.

Konceptet kan godt minde lidt om lykkeposer, hvor du ikke ved, hvad du får, men ikke helt, for i dette tilfælde er der gode muligheder for at målrette posens indhold.

For at book en feriepose skal familierne udfylde en formular, som de finder på bibl.frederikshavn.dk under ”Book en Feriepose”, eller sende en mail til bbib@frederikshavn.dk. Her kan hvert enkelt familiemedlem skrive, hvad de interesserer sig for, f.eks. dreng på fem år, som elsker bøger med dinosaurer, og voksen, der foretrækker krimier. – Vi pakker en pose helt specielt til de enkelte familier med udgangspunkt i de stikord, de har givet os, og jo mere der bliver skrevet på formularen, jo bedre kan vi ramme den enkeltes ønsker, forklarer bibliotekar Annette Rugholt. I løbet af et par dage er materialerne fundet frem, og pakket i ferieposen, hvorefter vi giver besked om, at den kan er klar til afhentning i den betjente åbningstid på et af kommunens fem biblioteker. For det er også muligt at ønske et bestemt afhentningssted.

Det er en god idé at booke ferieposen seneste tre dage før, du skal bruge den. Hvis du er ny låner, kan du oprette dig med NemID på hjemmesiden.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Book en feriepose fyldt med gode oplevelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger