Oplev Danmark på skinner

Illustrationsfoto.

Oplev Danmark på skinner

12. juli 2020 - kl. 5:16 - af

Mange danskere skal holde ferie i Danmark i år og genopleve hjemlandet med nye øjne. Nu kan danskerne også opleve ”Danmark på skinner” med et DSB Rejsepas eller prisvenlige orangebilletter, der åbner op for oplevelser i hele Danmark.  

Coronakrisen har haft stor indvirkning på danskernes sommerferie, der for manges vedkommende kommer til at foregå i hjemlandet i år. Nu kan danskerne også opleve Danmark på skinner med et DSB Rejsepas, der med inspiration fra det populære interrail-koncept har til formål at få flere danskere til at udforske hjemlandet som feriedestination.

Det er Dansk Kyst- og Naturturisme, der står bag projektet ”Danmark på skinner” i samarbejde med VisitDenmark, DSB og alle landets destinationer. Rejsepasset giver adgang til oplevelser i hele Danmark, hvor man undervejs kan stå af toget, bussen eller metroen og gå på opdagelse i eget land. 

Danmark har utroligt meget at byde på – særligt på denne tid af året, og jeg håber derfor, at danskerne vil benytte lejligheden til at begive sig ud på ukendt territorium. Hver station, hver by og område byder på oceaner af oplevelser, og vi har gennem dette projekt forsøgt at gøre oplevelserne lettilgængelige for de danskere, der har lyst til at opleve hjemlandet gennem nye briller, forklarer Sisse Wildt, der kommunikationschef hos Dansk Kyst- og Naturturisme. 

Når man ikke at få fingrene i et rejsepas, har DSB netop frigivet intet mindre end en million Orange-billetter til max 99 kr., så danskerne kan rejse billigt til og med 9. august.

Toppen af Danmark – Skagen, Frederikshavn og Sæby er også en del af projektet, og her glæder man sig over, at det nu bliver lettere for landets turister at transportere sig til og fra og ikke mindst opdage de unikke særkender ved netop deres destination. 

 

Læs mere på www.danmarkpåskinner.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Danmark på skinner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger