Virtuelt BedsterĂŚs i Frederikshavn

Virtuelt BedsterĂŚs i Frederikshavn

25. juli 2020 - kl. 6:55 - af

Løb sammen med dit barnebarn til fordel for indlagte børn.

I weekenden d. 15. og 16. august er Børneulykkesfonden klar med et nyt koncept, Virtuelt Bedsteræs. Her kan bedsteforældre og børnebørn i hele landet sammen – hver for sig – løbe eller gå distancer på enten 1 km, 3 km eller 5 km til fordel for indlagte børn.

Kalder alle børnebørn og bedsteforældre i Frederikshavn! Nu er det op af lænestolen, væk med iPad’en og afsted på tur. I en tid, hvor netop mange børnebørn og bedsteforældre har været adskilte, inviterer Børneulykkesfonden til Virtuelt Bedsteræs. Her kan bedsteforældre og børnebørn over hele landet løbe eller gå sammen – hver for sig – også i Frederikshavn.

Frisk luft og sved pĂĽ panden
Til Virtuelt BedsterÌs er der rig mulighed for at have det sjovt, fü sved pü panden og stadig holde god afstand. Det er nemlig helt op til deltagerne selv at bestemme, hvor og hvornür distancen bliver gennemført. Müske en rask gütur pü stranden frister, eller hvad med en løbetur i skoven? Der er mange muligheder. Det vigtigste er, at børnebørn og bedsteforÌldre sammen für en hyggelig dag og skabt nogle gode minder.

Undervejs på ruten er der forskellige aktiviteter og øvelser, der skal udføres, som både er fra gammel og nyere tid. Det kan være, at alle skal hoppe afsted som frøer, eller måske bedstefar har gået til gymnastik og bare elsker at give den gas med ’fejesving’?

”At bevæge sig og være fysisk aktiv er vigtigt uanset alder. Og I en tid som denne, hvor mange bedsteforældre og børnebørn savner at tilbringe tid sammen, er det oplagt at mødes og være aktiv ude i den friske luft. Til Virtuelt Bedsteræs skal det ikke handle om at komme først igennem distancen. Vi håber derimod, at vi med dette initiativ kan skabe rammerne om en hyggelig dag fyldt med smil, grin og lidt sved på panden,” udtaler Henriette Madsen, der er generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

SĂĽdan deltager du og dit barnebarn
Alle deltagere fĂĽr tilsendt en BedsterĂŚs-pakke ved tilmelding. Pakken indeholder en refleksvest, en BedsterĂŚs-guldmedalje, et flot diplom, et aktivitetskort med forslag til sjove aktiviteter og et afkrydsningskort, sĂĽ I kan holde styr pĂĽ, hvilke aktiviteter I har lavet, og hvilke I mangler.

Det koster 100 kr. + fragt pr. deltager. Tilmelding foregür pü www.bedsterÌs.dk.

Virtuelt BedsterÌs afholdes til fordel for Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene, der arbejder pü de danske børneafdelinger. Legeheltenes formül er at skabe aktiv leg og bevÌgelse hos de ca. 60.000 børn mellem 1-14 ür, der hvert ür indlÌgges i Danmark.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Virtuelt BedsterĂŚs i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger