Et nyt og spændende efterår på biblioteket

Bibliotekets nye program giver løfte om et spændende og kulturelt efteråret. Torsdag den 13. august bliver programmet frigivet og i den anledning er der kaffe og kage – men indtil da holdes kortene tæt.

Et nyt og spændende efterår på biblioteket

13. august 2020 - kl. 6:54 - af

Nyt program: i dag, torsdag den 13. august.

Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune løfter endnu en gang sløret for et bredt og alsidigt sammensat program for både børn og voksne fyldt med spændende gæster, interessante emner, kreative aktiviteter og litterære oplevelser.

Fællesskab, Verden & Samfund, Livsstil samt Undervisning & Læring er blot et lille udpluk af overskrifterne for de mange tilbud, der venter dig i efteråret på de lokale biblioteker i Frederikshavn Kommune.

Du kan glæde dig til at møde kendte ansigter som bl.a. forfatter Sara Omar, skuespiller Lone Hertz, nyhedsvært Jens Gaardbo, færdselsbetjent Vlado Lentz, blogger Cana Buttenschøn og tv-vært Søren Ryge. Musik og sang kommer også til at præge efteråret, hvor vi desuden skal ’smage på haven’, strikke og afmystificere investeringer på aktiemarkedet.

Sammen skal vi lytte, grine og hygge, men vi kommer også til at høre barske personlige beretninger, der kryber helt ind under huden.

Helte og skurke 

En skurk ser altid ond ud, og en helt er altid klædt i hvidt! Ikke sandt? I efteråret er der fokus på temaet: Helte og Skurke. For vi har alle – både børn og voksne – en helt eller to, og vi har brug for nogen at spejle os i. Det kan være fra det virkelige liv, litteraturen eller noget helt andet.

Helte og skurke kan antage mange forskellige former og ses fra mange vinkler, og det introducerer vi dig til, og giver flere bud på, hvor du selv kan byde ind med din hverdagshelt.

Retningslinjer

Vi glæder os altid til at introducerer et nyt spændende program for alle vores mange gæster, besøgende og lånere, men denne gang er det ikke nogen hemmelighed, at spændingen op til udgivelsesdagen har været ekstra intens.

– I flere måneder har det været uvist om det var muligt, og i givet fald hvordan vi kunne afvikle arrangementer, konstaterer centerchef Anette Ravnholt. – Nu kan vi heldigvis igen komme ud og være sammen med andre om kulturelle oplevelser.

Bibliotek & Borgerservice er hele tiden opmærksomme på, at vores arrangementer finder sted helt efter Sundhedsmyndighedernes retningslinjer, med afstand og med håndsprit og vi er også sikre på, at vi kan overholde de anbefalede retningslinjer, samtidig med at vi giver en sikker og interessant oplevelse.

Nyt look og kage

– Årets program præsenteres i en helt ny og lækker indpakning – et nyt design, som fremover bliver det gennemgående kendetegn for Bibliotek & Borgerservice, forklarer centerchefen.

Det sætter vi ekstra fokus på, ved at byde på kaffe og kage på bibliotekerne i Skagen, Frederikshavn, Sæby og Østervrå torsdag den 13. august.

Få det nye program på dit lokale bibliotek, og tøv ikke for længe med at bestille billetter! På grund af Covid-19 er der et reduceret antal pladser til vores arrangementer.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et nyt og spændende efterår på biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger