Harbour Living en succes i corona-tiden

Harbour Living en succes i corona-tiden

19. august 2020 - kl. 7:22 - af

Under nedlukningen var Hotel Jutlandia det eneste døgnåbne hotel i Frederikshavn. Ingen blev fyret – en svær beslutning, men i dag er direktør Camilla Frost glad for den.

”Da Danmark lukkede ned i midten af marts, havde jeg valget mellem at lukke hotellet, sende medarbejderne hjem og få del i en hjælpepakke – eller at holde åbent og alle mand på arbejde. Jeg fulgte min mavefornemmelse og valgte det sidste. Enkelte blev hjemsendt kortvarigt, men ingen fyret,” siger indehaver og direktør Camilla Frost, Hotel Jutlandia. Hun fortsætter:

”Store dele af erhvervslivet var jo stadig i gang og havde behov for, at kunder, eksperter, inspektører m.fl. kunne overnatte i forbindelse med møder og arbejdsopgaver. Hvis de ikke kunne finde hotel her, ville de i stedet indkvartere sig i Aalborg eller i lufthavnen, og det ville de måske også gøre næste gang, og så har vi som by mistet en kunde. Derfor valgte jeg at stå igennem krisen med åbent hotel.”

Det har vist sig at være en klog beslutning. Hotel Jutlandias tilbud til gæster, der skal være i byen i længere tid – Harbour Living – blev hurtigt fuldt belagt. Dels af Hotel Jutlandias faste kunder, dels af folk, der havde boet andre steder.

Harbour Living tilbyder mulighed for delvis selvforplejning og adgang til møntvask, men stadig med alle hotellets faciliteter til rådighed.

”Vores motto er, at ”Et hjem er ikke et sted, men en følelse.” Og den følelse har vores gæster haft. Gæsterne i Harbour Living blev en familie, og selv om der var stille i resten af hotellet, var de glade gæster det hele værd. Som hotel skal vi være her uanset hvad. Det er jo en del af en rigtig by. Selv om vi ikke er igennem krisen endnu, og selv om der kan komme nye kriser, så er min holdning at Hotel Jutlandia lukker aldrig,” fastslår Camilla Frost.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Harbour Living en succes i corona-tiden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger