Frederikshavn Bordtennisklub inviterer lokale 60+’ere til åbent hus

Frederikshavn Bordtennisklub inviterer lokale 60+’ere til åbent hus

25. august 2020 - kl. 11:59 - af

Nu kan lokale seniorer holde både krop og hjerne i form med bordtennis. Frederikshavn bordtennisklub tilbyder fremover bordtennis til alle over 60 år i forbindelse med satsningen ’BAT 60+’ fra DGI Bordtennis og BordtennisDanmark.

Frederikshavn Bordtennisklub inviterer lokale +60ere til åbent hus
Nu kan lokale seniorer holde både krop og hjerne i form med bordtennis. Frederikshavn Bordtennisklub tilbyder fremover bordtennis til alle over 60 år i forbindelse med satsningen ’BAT 60+’ fra DGI Bordtennis og BordtennisDanmark.

Er du over 60 år? Vil du gerne styrke både krop og sind på samme tid? Så er bordtennis måske lige noget for dig. Fremover tilbyder Frederikshavn Bordtennisklub, bordtennis til alle lokale seniorer uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten. Træningen er tilrettelagt og tilpasset +60ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen.

”Bordtennis træner både reaktionsevne, balance og muskler. Sporten er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter,” udtaler Gert Jørgensen fra DGI Bordtennis.

Alle kan således være med på tværs af form og ambitioner, da spillet kan varieres i tempo og intensitet. Samtidig er det sociale en stor del af spillet, og der vil blive taget godt i mod nye spillere, så du får lyst til at blive hængende og komme igen.

Flere seniorer spiller bordtennis
Bordtennisspillere over 60 år har de senere år strømmet til de danske klubber, hvor 60 procent flere er kommet til bare de seneste to år. Tendensen forventes at fortsætte de kommende år.

”Den seneste befolkningsprognose fra Danmarks Statistik viser, at der forventes komme over 100.000 flere +60ere de kommende år, og mange af disse oplever et paradigmeskifte i form af større krav og ønske om bedre fysisk formåen selv i en høj alder. Her bordtennis interessant,” fortæller Gert Jørgensen.

”Bordtennis er en fantastisk idræt, hvis man har lidt skavanker, belastninger eller skader fra gamle dage. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning. Det betyder dog ikke, at man ikke stadig kan få masser af sved på panden, konkurrence eller fællesskab”, fortæller Ole Hückelkamp fra BordtennisDanmark

Kom til åbent hus i uge 37
Vil du prøve at spille bordtennis, og være en del af det nye seniorhold i Frederikshavn Bordtennisklub, så mød op på Flade Engvej 8, 9900 Frederikshavn, hvor der er åbent hus tirsdag og torsdag d. 8. og 10. september fra kl. 19-21. Du kan selvfølgelig låne bord, bat og bold i klubben, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Jens Vejsgaard fra Frederikshavn Bordtennisklub på tlf. 4020 5385 eller vejsgaard.jens@gmail.com.

’BAT 60+’ er et samarbejdsprojekt mellem DGI Bordtennis og BordtennisDanmark støttet målrettet af Veluxfonden. Formålet med projektet er at få flere seniorer over 60 år til at gribe battet og spille bordtennis i deres lokale klub. Initiativet henvender sig derfor til både begyndere, øvede og konkurrencespillere samt eksisterende og nye bordtennisklubber.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Bordtennisklub inviterer lokale 60+’ere til åbent hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger