Lærer på Nordstjernen skoleafdeling testet positiv

Illustrationsfoto.

Lærer på Nordstjernen skoleafdeling testet positiv

26. august 2020 - kl. 8:21 - af

De nødvendige forholdsregler bliver nu taget, efter at en lærer på Nordstjernen Skoleafdeling i Frederikshavn er testet positiv. Tre klasser og fem kolleger er sendt i selvisolation.

Tre klasser på Nordstjernen Skoleafdeling i Frederikshavn er ikke mødt ind i klasseværelset i dag. De er i stedet sendt i selvisolation. Tirsdag modtog en lærer på skolen nemlig en positiv coronatest. Fem kolleger til læreren er også sendt i isolation. Det hele sker i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed for at stoppe smittespredning.

– Vi har taget de nødvendige forholdsregler, så vi kan bremse smitten bedst muligt. Vi har sendt tre klasser og fem ansatte i selvisolation, og så er den smittede lærer selvfølgelig også i isolation. Der er ingen symptomer på covid-19, men nu skal vi have testet de berørte elever og ansatte, før de igen kan vende tilbage, siger skolechef i Frederikshavn Kommune, Anette Nedermark.

De tre klasser er alle fra udskolingen, og deres forældre blev i aftes ringet op af skolen og gjort opmærksomme på situationen. Samtidig sendte ledelsen en besked ud til forældrene gennem AULA, skolernes kommunikationsplatform.

– I dag fortsætter arbejdet med at planlægge hjemmeundervisning for de tre berørte klasser, og så sørger vi for kontaktpersoner til eleverne, hvis de har nogle bekymringer i forhold til hjemsendelsen, oplyser Anette Nedermark.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lærer på Nordstjernen skoleafdeling testet positiv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger