Lene Palm Larsen og hendes elever udstiller på Gallerigangen

Lene Palm.

Lene Palm Larsen og hendes elever udstiller på Gallerigangen

26. august 2020 - kl. 6:31 - af

Fernisering: lørdag den 29. august, kl. 11.00, Frederikshavn Bibliotek.

September måneds udstilling bliver et spændende møde med billeder malet af en etableret kunstner og hendes hold af elever. Et interessant indblik i, hvor forskelligt kursister fortolker de opgaver, de bliver stillet overfor.

Kunstner og underviser Lene Palm Larsen har tidligere udstillet på biblioteket samme med sine elever – senest i 2017. Der bliver tale om en bred og alsidig udstilling i olie og akryl fra 11 kunstnere på forskelligt niveau.

På kurset har eleverne fulgt Lene Palm Larsens kyndige vejledninger, hvor de bl.a. har arbejdet med komposition og malet efter opstilling eller emner fra naturen. Kursisterne har også selv haft mulighed for at byde ind med emner, de gerne vil male enten i akryl eller olie.

Lene Palm Larsen er uddannet på Århus Kunstakademi og har udstillet i mange forskellige sammenhænge. I årenes løb har hun modtaget flere priser og legater, ligesom hun har varetaget flere tillidshverv inden for kunstens verden.

Besøgende kan glæde sig til at se billeder malet af: Karen Simonsen, Helle Holst Andersen, Solveig Stenbakken, Birthe Bertelsen, Gerda Krogh, Britth Marie Jacobaeus, Elsebeth Christiansen, Karin Jensen, Ninna Malling og underviser Lene Palm Larsen.

Udstillingen kan ses i bibliotekets betjente åbningstid fra den 29. august til den 29. september.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lene Palm Larsen og hendes elever udstiller på Gallerigangen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger