4 ansøgninger til KFU’s pulje med frie midler

4 ansøgninger til KFU’s pulje med frie midler

30. august 2020 - kl. 5:43 - af

Kultur- og Fritidsudvalget har til udvalgets næste møde i morgen den 31. august modtaget 4 ansøgninger til puljen om de frie midler i 3. kvartal 2020. Ansøgningerne forelægges til udvalgets drøftelse og beslutning.

Der ansøges om i alt 319.000 kr. Der er 199.042 kr. til rådighed til uddeling.

Dansk Folkehjælp, Frederikshavn, søger igen i år Kultur- og Fritidsudvalget og Børne- og Ungdomsudvalget om 75.000-100.000 kr. i støtte af fritidsaktiviteterne til børn fra de familier, der modtager julehjælp fra foreningen. Ansøgningen behandles endvidere på Børne- og Ungeudvalgets møde d. 8. september 2020.

Saltlandets Historiske Forening for Sæby og Omegn søger om 4.000 kr. til støtte vedr. en udstilling af gårdbilleder og en bogsamling, som skal skabe samtaler om den historiske udvikling af gårde. Udstillingen finder sted på institutionen For Retfærdigheden i Algade i Sæby.

Musikkorps Sæby søger om 15.000 kr. støtte til afvikling af 9 koncerter på kommunens plejehjem i 2020. 6 af de 9 koncerter er afholdt før deadline for ansøgningen. Den første ansøgning er bortkommet ”i systemet”, og anden ansøgning var revideret i et sådant omfang, at ansøgningernes formål ikke synes ens.

Endelig ansøger Supercharge ApS om 200.000 kr. til støtte af biografspillefilmen ”ASFALT”. Beløbet dækker over ophold, forplejning, transportomkostninger, lokale tjenesteydelser og ansættelser. Spillefilmen har forventet biografpremiere i 2021 og TV- og/eller streamingpremiere i 2022 eller 2023. Supercharge ApS, der er hjemmehørende i Charlottenlund, er aktiv inden for produktion af film og videofilm. Selskabets formål er at levere finansielle ydelser til filmbranchen.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '4 ansøgninger til KFU’s pulje med frie midler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger