Frederikshavn Kommune på rette vej

Frederikshavn Kommune på rette vej

24. september 2020 - kl. 14:08 - af

For første gang i ny Frederikshavn kommunes historie står hele byrådet bag budgettet, dette tegner godt for fremtiden , når alle 29 medlemmer bakker op om det nye budgetter.

Er vi så i mål med alle udfordringer. Nej det er vi langt fra, vi har lavet et budget indenfor den økonomiske ramme vi har til rådighed.

Trods det at vi startede med at dække et stort økonomis hul af på socialområdet og arbejdsmarkeds området, var det første gang i kommunens historie at vi ikke skule starte med besparelser, men nu turde se fremad, således at der var plads til at få nogle af vores ønsker opfyldt, dette til trods for at vi har annulleret vores 1% besparelsen på socialudvalget og børne- og ungdoms området.

Der er mange positive ting i det nye budget, der er blevet plads til et kvalitetsløft på ældre og handicap området , bedre normering i 0-6 års området, en ekstra indsats i 2 år til et kvalitets løft på skoleområdet, en indsats som har trængt sig på i mange år.

Vi har, grundet de mange besparelser i mange år, været nødt til at prioritere vores midler benhårdt, derfor har der ikke været råd til at forny og udbygge vores legeredskaber til børn og unge på skoler og i dagtilbud, det har været så grelt at man et sted havde et gyngestativ uden gynger, derfor er jeg super glad for at der blev plads til en pulje på kr. 3 mill. til dette område.

Vores rekreative havne har også igennem mange år været nødt til at vedligeholde på et absolut minimum, derfor har disse et efterslæb, og nu hvor vi går i gang med Sæby Havn, har vi har i budget ejerkredsen ønskes at der nu laves en fremtidsplan for renovering, udvidelse og udvikling af vores rekreative havne, dette kan bl.a. inddrage Voerså- , Rønne- og Ålbæk Havn .

Der er mange andre gode tiltag i det nye budget, såsom ekstra midler til at få borgere i arbejde, udbredelse af biodiversitet, cykelstier , vejarbejde og m.m., men lad mig slå fast.

Frederikshavn Kommune er på rette vej.

Med venlig hilsen
Peter E. Nielsen UP

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune på rette vej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger