Julekoncert med Stig Rossen flytter i Arena Nord

Julekoncert med Stig Rossen flytter i Arena Nord

1. oktober 2020 - kl. 0:52 - af

Årets store julekoncert med Stig Rossen flyttes som følge af myndighedernes krav i forbindelse med Covid-19 til Arena Nord

I lighed med flere Stad up-shows og større koncerter, har vi valgt at afvikles årets store julekoncert med Stig Rossen under større forhold på ½ Arena og med 730 siddepladser. Der vil maksimalt være 475 siddende gæster. Det gør at der vil være plads til ledige stole for hver bestilling vi har modtaget. Sådan som forskrifterne er fra myndighederne og det skal vi selvfølgelig overholde.

Det betyder dog også at vi har plads til lidt flere end vi ville have normalt i Det Musiske Hus – og jeg kan garantere jer rummet vil hyggeligt og med den rigtige julestemning.

Stig Rossen og hans orkester gennemfører to koncerter i Arena nord torsdag den 26. november kl. 17.30 og igen kl. 20.30

Årets gæstesolist er Katrine Nørgaard. Stig og Katrine har arbejdet sammen i flere store danske musicals, bl.a. Spamalot, Chess og Leonora Christina. De stod også på scenen sammen forrige sommer i Koldinghus Live. Katrine var understudy på rollen som Evita i Herning sidste år og har senest medvirket i Vild med Dans – The Musical på Østre Gasværk.

Der er stadig billetter i salg på www.arenanord.dk

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julekoncert med Stig Rossen flytter i Arena Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger