Chippendales i Arena Nord flyttet til 2. oktober 2021

Chippendales i Arena Nord flyttet til 2. oktober 2021

7. oktober 2020 - kl. 10:40 - af

Chippendales som blev etableres i 1979, har underholdt tusind vis af gæster over hele verden – NU skal Vendsyssel også have chancen – fredag den 25. september 2020 kan den opdaterede udgave af Chippendales opleves i Arena Nord Frederikshavn.

Temperaturen når altid bristepunktet, når Chippendales’ henrykker på de danske venues, og nu lægges der i ovnen til en brandvarm aften i det Nordjyske, når de byder på iturevne t-shirts, masser af bar hud og ikke mindst uartige moves under titlen Get Naughty. 

I mere end 30 år har Chippendales sunget og strippet sig ind i kvindehjerter verden over, med deres storslåede Broadway-agtige show, veltrimmede kroppe, maskulinitet, drengerøvscharme og glimt i øjet.  

Hvert år køber mere end 2 millioner kvinder billetter til Chippendales – og hvor end de letpåklædte amerikanere har flashet den legendariske butterfly, har kvinderne skreget og hvinet i takt med, at de sexede mænd stykke for stykke afslører mere og mere af deres olieglinsende kroppe til sensuelle rytmer.  

Chippendales har tidligere imponeret med deres frække shows i Danmark, hvor de har optrådt for fyldte sale – og der er rift om billetterne. Ladies! Det gælder derfor om at være hurtige, hvis I skal opleve en vaskeægte girls night out med veltrænede fyre, dans, sang og bar hud. Chippendales indtager Arena Nord lørdag den 2. oktober 2021. 

Kunder som allerede har købt billet til showet som var planlagt til fredag den 25. september 2020, kan bare beholde billetten – den er også gyldig til showet 2. oktober 2021. Der vil komme særskilt meddelelse til alle billetkøbere.

Billetsalget til 2021 showet er startet.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Chippendales i Arena Nord flyttet til 2. oktober 2021' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger