Sparekassen Vendsyssel løber for trafiksikkerhed og indlagte børn

Sparekassen Vendsyssel løber for trafiksikkerhed og indlagte børn

12. oktober 2020 - kl. 16:40 - af

Med Refleksstafetten 2020 ønsker Sparekassen Vendsyssel og Børneulykkesfonden at sætte fokus på trafiksikkerhed og samtidig indsamle midler til børn, der er indlagt på hospitalet.

Afdelingsdirektør for Erhverv Hjørring, Thomas Houen Jensen, og kunderådgivere i Vrå afdeling, Bente Rønne og Morten Bo Nielsen, alle fra Sparekassen Vendsyssel, skal sammen med mange andre refleksløbere fra hele Danmark hjælpe med at bære Refleksstafetten 2020 fra Vrå til København på blot fire dage. Torsdag d. 22. oktober kl. 7 om morgenen skyder Thomas, Bente og Morten stafetten i gang foran sparekassens hovedsæde i Vrå og løber til sparekassens afdeling i Algade i Brønderslev. De løber for at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i den mørke tid, og samtidig samler de midler ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

I Brønderslev står yderligere fire friske løbere klar fra Sparekassen Vendsyssel. De bringer stafetten videre til Tylstrup, hvor endnu en løber fra sparekassen er klar til at bringe stafetten til Vodskov.

I Vodskov overtager tre løbere fra sparekassen stafetten og løber til Aalborg, hvor kunderådgiver fra afdelingen i Aalborg Syd, Martin von Würden, afslutter sparekassens deltagelse i Refleksstafetten ved at løbe den næste distance til Svenstrup.

Hvis andre har lyst til at løbe, så kridt løbeskoene og på med reflekserne. Forude venter ca. 500 km stafet med poster i hele landet. Konceptet er ganske enkelt. Refleksstafetten skal fra Vrå til København på blot fire dage, ved at frivillige løbere bringer stafetten gennem Danmark. Thomas, Bente og Morten fra sparekassen er de første løbere, der med reflekser på løbetøjet skal lyse Danmark op og bære stafetten til Brønderslev, hvor de næste løbere står klar. Ruterne, som løberne skal tilbagelægge, er mellem 7 og 14 km lange, og på distancen indsamler de midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Lokal indsamling til fordel for Legeheltene

Alle deltagere løber for at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i den mørke tid.

Samtidig skaffer hver enkelt refleksløber sig kilometersponsorater og MobilePay-donationer fra netværk, familie og venner, som sponsorerer et valgfrit beløb for hver kilometer, som løberen løber. Når stafetten er i mål søndag d. 25. oktober, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, så endnu flere indlagte børn kan få en mere aktiv hverdag fyldt med leg og bevægelse.

”Det har været ekstra svært at være indlagt i den seneste tid med coronavirus, hvor børnene har været nødsaget til at være på egen stue. Hos Børneulykkesfonden ved vi, hvor afgørende det er, at de indlagte børn fortsat kommer op af sengen og får bevæget sig, og derfor er det helt fantastisk, at medarbejdere i Sparekassen Vendsyssel, Codan og andre deltagere støtter op omkring Refleksstafetten og er med til at indsamle midler til Legeheltene,” fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Vendsyssel løber for trafiksikkerhed og indlagte børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger