Få gratis høreprøve….

Få gratis høreprøve….

15. oktober 2020 - kl. 9:04 - af

…… på Frederikshavn Løve Apotek og Fladstrand Apotek.

Spring ventelisten over, og kom til gratis høreprøve på Frederikshavn Løve Apotek og Fladstrand Apotek onsdag den 21. oktober i samarbejde med Din Hørespecialist 

I samarbejde med Din Hørespecialist inviterer Frederikshavn Løve Apotek og Fladstrand Apotek til en gratis høreprøve onsdag den 21. oktober. Dermed kan frederikshavnere, der døjer med hørelsen og ellers kan risikere at vente længe på en undersøgelse med henblik på at få høreapparat i det offentlige, skippe ventelisten og komme til med det samme.

Ved samme lejlighed kan man høre mere om Remote Care, der er en ny service, som giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet. Teknikken, der netop er lanceret i Din Hørespecialist i Frederikshavn, har været i støbeskeen gennem længere tid, men er blevet fremskyndet på grund af COVID-19.

Praktisk information

Onsdag den 21. oktober foretages der gratis høreprøver i samarbejde med Din Hørespecialist på Frederikshavn Løve Apotek klokken 9.00 til 12.00 og på Fladstrand Apotek klokken 13.00-15.00. Udover at få foretaget en høreprøve kan de fremmødte få en præsentation af Remote Care. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få gratis høreprøve....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger