Ønsker økonomisk tilskud til at udvide legeplads i Jerup

Illustrationsfoto.

Ønsker økonomisk tilskud til at udvide legeplads i Jerup

21. oktober 2020 - kl. 7:41 - af

Jerup Borgerforening søger kommunen om et økonomisk tilskud til nye legeredskaber til de mindste på legepladsen ved Jerup Landsbycenter.

Legepladsen er flittigt brugt, og det er byens borgere, der har et ønske om at udvide legepladsen, så vuggestue- og børnehavebørn også har legeredskaber, der matcher deres alder.

De seneste år er der flyttet flere børnefamilier til Jerup, og det betyder, at der er kommet flere mindre børn til. Nu mangler de et sted at kunne mødes og lege.

Hele området omkring legepladsen er under udvikling, og det er foreningens håb, at en udvidelse af legepladsen til gavn for de mindste kan gøre den til byens samlingssted.

Det samlede budget er på 74.742 kr., og egenfinansieringen udgør 10.000 kr. samt frivilligt arbejde for 1.000 kr. Der søges om et tilskud fra Distriktsudvalget på 63.742 kr. Der er ikke søgt andre puljer.

Ansøgningen er på som punkt på dagsordenen for næste møde i Distriktsudvalget den 27. oktober. Forud for mødet indstiller centerchefen for Teknik & Miljø indstiller, at Distriktsudvalget bevilliger det ansøgte beløb til projektet.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ønsker økonomisk tilskud til at udvide legeplads i Jerup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger