Økonomisk støtte til 7 foreninger

Økonomisk støtte til 7 foreninger

22. oktober 2020 - kl. 5:00 - af

Redaktionen har modtaget nedenstående fra Frederikshavn Kommune: Økonomiudvalget bevilgede i går 768.602 kr. af Frederikshavn Kommunes Covid -19 pulje.

Puljen var en lokal pulje, som blev oprettet for at kunne understøtte foreninger og institutioner, der har lidt så svære økonomiske tab pga. økonomiske Corona konsekvenser, at den fortsatte eksistens er alvorligt truet.

Kommunen modtog 13 ansøgninger Til puljen, og syv opfylder kriterierne. Beløbene der tildeles spænder fra 9.700 kr. til 300.000 kr.

Borgmester Birgit S. Hansen, formand for Økonomiudvalget udtaler: “Der er stort set intet, der er som, det plejer. Også foreninger og instutioner kan rammes så hårdt af Corona konsekvenser, at deres eksistens er turet, og det ønskede Økonomiudvalget at forhindre med puljen.”

Mette Hardam, næstformand Økonomiudvalget: “Det er godt, at vi har kunnet forhindre, at disse foreninger og institutioner må lukke pga• økonomiske Corona konsekvenser, og vi håber, at der snart bliver normale tilstande, så vores stærke foreningsliv kommer på fode igen”.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Økonomisk støtte til 7 foreninger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger