Beboer generede naboer i lejlighedskompleks med høj musik

Beboer generede naboer i lejlighedskompleks med høj musik

28. oktober 2020 - kl. 10:34 - af

Politirapporten: En underbo i Frederikshavn centrum kontaktede Nordjyllands Politi tirsdag nat med en anmeldelse, da hans overbo ofte spillede høj musik dagen lang og til langt ud på natten. 

Trods forsøg på at bede overboen om at skrue ned, spillede vedkommende fortsat høj musik. Nordjyllands Politi modtog samtidig anmeldelser fra flere beboer i samme lejlighedskompleks.

En ledig beredskabspatrulje kørte derfor til adressen, hvor betjentene traf overboen. Politiet fik musikken dæmpet og formanede vedkommende om ikke at genere sine naboer med høj musik igen.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til gene? 

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer. Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beboer generede naboer i lejlighedskompleks med høj musik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger