Nordicals opruster med en lokal strategi

Henrik Adamsen (t.v.), Tommy Fuglsang og Simon Wiehl (t.h.) har store planer for erhvervsmarkedet i Vendsyssel, hvor stærke netværk og fagligheder i top skal åbne nye døre – lokalt og nationalt.

Nordicals opruster med en lokal strategi

28. oktober 2020 - kl. 10:39 - af

Vendelboer foretrækker vendelboer – og hellere én fra byen end fra nabobyen. Det konkluderer indehaver af Nordicals Vendsyssel, Tommy Fuglsang, med et glimt i øjet, og han har derfor ansat to nye mæglere – med ultralokale udgangspunkter.

Erhvervsmæglerbranchen er i høj grad båret af relationer og netværk, og en god, lokal forankring er alfa og omega i dagligdagen. I Vendsyssel skal forankringen endda helst være ultralokal, fortæller Nordicals-indehaver Tommy Fuglsang, som har taget konsekvensen og ansat to nye mæglere fra henholdsvis Hjørring og Frederikshavn.

”Naturligvis vil vendelboer handle med alle, og især til den rigtige pris, men vi har virkelig oplevet, at det lokale tilhørsforhold betyder noget heroppe. Også i højere grad end i andre egne, og det er måske fordi, vi ligger lidt uden for alfarvej. Vi står med nogle særlige, lokale udfordringer og muligheder i Vendsyssel,” siger Tommy Fuglsang og fortsætter:

”Derfor har jeg ansat Simon Wiehl og Henrik Adamsen, der begge er indfødte og har været erhvervsaktive i henholdsvis Hjørring og Frederikshavn.”

Resultater kommer af forankring

Begge mæglere har allerede stærke, lokale relationer. Simon Wiehl, der kommer fra en stilling som privatmægler, skal bruge sit netværk og lokalkendskab til at styrke Nordicals i Hjørring. Henrik Adamsen, der også kommer fra privatmægleriet, er inkarneret frederikshavner, og derfor skal han naturligt nok i sving på østkysten.

”Hvis vi for alvor vil markere os i Hjørring, skal det være med en dygtig, lokal mand ved roret, og det har vi fået med Simon. Henrik er et kendt ansigt i de rette kredse i Frederikshavn, og jeg er sikker på, at vi kan løfte markedet – til gavn for vores kunder, Vendsyssel og naturligvis os,” slutter Tommy Fuglsang.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordicals opruster med en lokal strategi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger