Peter E. Nielsen er nu medlem af Socialdemokratiet

Peter E. Nielsen er nu medlem af Socialdemokratiet

29. oktober 2020 - kl. 10:35 - af

Redaktionen har modtaget denne pressemeddelelse fra Peter E. Nielsen og Bjarne Kvist:

”Jeg har i denne valgperiode forvaltet det mandat, vælgerne gav mig, efter bedste evne, og været med i budgetvedtagelser fire gange og har dermed arbejdet for de stemmer, jeg fik, og det bliver jeg ved med, men nu blot som en del af en større gruppe.

Jeg har dags dato besluttet at melde mig ind i Socialdemokratiet.

Socialdemokratiet er et socialt ansvar bevidst parti, ligesom de har fokus på børns vilkår, og fører en økonomisk ansvarlig politik. Derfor føles det ganske naturligt, at det blev Socialdemokratiet som bliver mit fremtidige ståsted”, udtaler Peter E. Nielsen.

”Ældre området, børn og unge området, har altid haft min store interesse, og så lige Ålbæk området”, siger Peter E. Nielsen, med et smil på læberne .

”Vi ser frem til at modtage Peter E. Nielsen i den socialdemokratiske gruppe. Peter E. Nielsen er en af de få nuværende politikere, der har været med fra starten i ny Frederikshavn kommune. Peter har altid stået for en social ansvarlig og realistisk politik, en politik der er i tråd med vores politik. Peter er kendt som en flittig og dygtig politiker”, udtaler gruppeformanden for Socialdemokratiet Bjarne Kvist.

Peter E. Nielsen bevarer ved overgangen til Socialdemokratiet de politiske poster, som han fik forhandlet sig frem til ved sidste valg.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Peter E. Nielsen er nu medlem af Socialdemokratiet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger