Spar Nord lukker dørene i syv nordjyske kommuner

Spar Nord lukker dørene i syv nordjyske kommuner

9. november 2020 - kl. 13:37 - af

I forlængelse af myndighedernes skærpede restriktioner i syv nordjyske kommuner har Spar Nord mandag valgt at lukke dørene i alle lokale banker beliggende i de syv kommuner. Dialogen med kunderne gennemføres så vidt muligt virtuelt, og fysiske møder holdes kun efter forudgående aftale.

Regeringen har efter pressemødet torsdag den 5. november indført en stribe restriktioner, som skal stoppe spredningen af muteret coronavirus i og fra Nordjylland. Borgerne i kommunerne Hjørring, Frederikshavn, Læsø, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted og Vesthimmerland opfordres til at holde sig inden for kommunegrænsen, lade sig teste og blive hjemme fra arbejde – og det har Spar Nord valgt at bakke op om.

For at tage aktiv del i at minimere smittespredningen og af hensyn til bankens kunder og medarbejders sundhed har Spar Nord valgt at lukke dørene i de berørte lokale banker fra og med mandag den 9. november. De lokale banker holder dog stadig åbent for fysiske møder og fysisk ekspedition, men alene ved forudgående aftale. Flest mulige møder tilstræbes gennemført virtuelt, men der kan være tilfælde, hvor kompleksiteten i mødeindholdet eller andre forhold tilsiger et fysisk møde. I de tilfælde er de lokale banker fortsat parate til at imødekomme efterspørgslen efter fysiske møder.

De berørte lokale Spar Nord-banker er beliggende i Skagen, Frederikshavn, Sæby, Hjallerup, Brønderslev, Aars, Løgstør, Hjørring og Hirtshals. I alle de lokale banker er der iværksat en række foranstaltninger, som skal sikre afstand og god hygiejne omkring mødelokaler og kontaktpunker for på den måde at skabe forsvarlige og trygge rammer for fysisk ophold i banken.

De berørte lokale banker forventer at åbne dørene igen den 4. december alt afhængig af, hvad myndighederne siger.

 
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord lukker dørene i syv nordjyske kommuner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger