Nyt autoværksted åbner i Frederikshavn

Nyt autoværksted åbner i Frederikshavn

10. november 2020 - kl. 22:01 - af

Martin Henriksen starter den 1. december 2020 eget autoværksted på Hånbækvej 63 i Frederikshavn. Siden foråret har Martin på stedet drevet autoværkstedet i sin fritid, men nu er tiden kommet til at byde kunderne velkommen på fuld tid.

Martin er født og opvokset i Sæby. Han er knap 24 år gammel og kommer fra en stilling som Renault tekniker hos Pedersen & Nielsen A/S, Volvo/Renault i Frederikshavn.

Engelykke AutoService som autoværkstedet hedder har investeret i nyt inventar og værktøj og kan fejlsøge, teste og reparere stort set alle bilmærker på markedet. Martin oplyser, at han også udfører service på biler, der kræver opdatering i den elektroniske servicebog. Således er det nye autoværksted også på dette område helt opdateret.

Engelykke AutoService ansatte i oktober måned en medarbejder til klargøring af biler. Herunder vask, støvsugning, polering og mere avancerede former for lakbehandlinger. På den måde kan det nye autoværksted tilbyde alt fra klargøring af person- og varebiler til syn, service og alle former for reparationsopgaver.

Du kan få flere informationer, hvis du går ind på autoværkstedets hjemmeside www.autosite.dk.

Martin fortæller, at han glæder sig til at komme i gang. Ring gerne på min telefon 61 26 16 34 for at få et godt tilbud eller bestille tid, slutter han. I tiden indtil den 1. december er telefonen dog først åben efter kl. 16.00, da han stadig skal passe sit arbejde hos Volvo/Renault i Frederikshavn.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt autoværksted åbner i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger