Er glasset halvt tomt?

Er glasset halvt tomt?

14. november 2020 - kl. 10:40 - af

Eller er det halv fyldt?

Efter der blev lempet på nogle af restriktionerne for de syv nordjyske kommuner, kunne vi opleve nogle glæde sig, mens andre talte om manglende tillid og talte og skrev dunder.

Jeg er p√• det hold, der var glad over lempelser. Men jeg vil da ogs√• √łnske, der blev lukket helt op. Jeg er p√• det hold, der har tillid til, at seruminstituttets og Sundhedsstyrelsens udgangspunkt er at passe p√• befolkningen i en pandemi tid. Ja vi lever i et demokrati, hvor politikerne bestemmer, hvilken vej vi g√•r. Men det er ikke kun politik. Det er ogs√• sundhedsfaglig vurdering – det hold, der har tillid til det, er jeg p√•.

Ingen kan vel v√¶re interesseret i, at vi er lukket ned l√¶ngere end n√łdvendigt? Jeg anser ikke mig selv for naiv, men jeg v√¶lger at bruge min energi p√• at f√• hverdagen til at fungere.

Jeg kender rigtigt godt minkbranchen og græder med dem, der rammes på deres livsværk. 

De tog virkelig  en for holdet. Det må man sige. Det er så tragisk. Vi er på jeres hold.

Når historien skal skrives om Coronakrisen, vil der fortælles om fejl. Men der vil også fortælles om borgere, der gjorde, hvad de kunne for at bidrage til at bryde smittekæder og deltage i masse test program.

Tak til det hold.

Tina Nymann

Pædagog

Byrådsmedlem (A)

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er glasset halvt tomt?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger