Nyengs Multiservice flytter fra Frederikshavn til Sæby

Nyengs Multiservice flytter fra Frederikshavn til Sæby

16. november 2020 - kl. 14:25 - af

Indehaver Mads Nyeng Schmidt startede i 2019 firmaet Nyengs Bilplejeservice¬†op fra hjemmeadressen Rimmers Alle 6¬†i Frederikshavn og flyttede for 7 m√•neder siden til adressen S√łndergade 79.
Nu er firmaadressen så skiftet ud med Sæbygårdsvej 62b i Sæby, da de fleste af firmaets kunder er bosiddende i Sæby.

I dag¬†hedder firmaet Nyengs MultiService, og til daglig arbejder firmaet i branchen ‚Äėlandskabspleje‚Äô, men Mads kan ogs√• hj√¶lpe med mange andre ting, som f.eks. t√łmrerarbejde¬†m.v. Det eneste han ikke giver sig i kast med er elektronik.

Mange kender sikkert Mads‚Äôs morfar ‚Äď trompetist og tidligere pedel Leif Schmidt ‚Äď som har v√¶ret en stor del af musiklivet i S√¶by, og det er bl.a. derfor at privatadressen ogs√• snart bliver S√¶by for Mads, da han gerne vil v√¶re i n√¶rheden af sin morfar og mormor.

For tiden er¬†Mads igang med et projekt med at s√¶tte hegn op p√• et af byens √¶ldrecentre, men har man et h√•ndv√¶rksm√¶ssigt problem, det kan v√¶re maler-,¬†t√łmrerarbejde eller haveanl√¶gs problem, er man altid velkommen til at kontakte ham p√• tlf. 8191 1077.

Man har også mulighed for at se mere omkring Mads Nyeng Schmidts firma på facebook: https://www.facebook.com/NyengsMultiservice/

 
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyengs Multiservice flytter fra Frederikshavn til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger