Borgmesteren: Vi skal sætte nye mål trods….

Borgmesteren: Vi skal sætte nye mål trods….

30. november 2020 - kl. 8:42 - af

Corona og de afledte konsekvenser fylder stort set alt. Men der er måske lys for enden af tunnelen. Uanset og på trods skal vi sætte nye mål for vores kommune.

Det lyder til, at der snart er vacciner på vej.

Vi længes nok alle efter, hvornår vi kan leve nogenlunde normalt igen. Men et er sikkert: det bliver 2021!

Forleden fandt jeg det kommunale budgetforlig for 2021 frem, fordi vi nærmer os 2021, hvor pengene til året frigives.

Jeg synes, det er værd at genopfriske budgetforliget men også værd at pege på andre vedtagelser og mål. Lidt ud fra den der tanke: sker der egentligt noget godt for tiden?

Jeg nævner i flæng:

Vi har fokus på udvikling af anstændigt serviceniveau på de kommunale kerneområder, børne, skoler, ældre og handicapområdet og afsat ekstra penge på områderne, når det var muligt. Vi har besluttet havneudvidelser, vi har fokus på Verdensmål, vi har afsat penge til den kommunale del til lejeboliger og der er udbudt byggegrunde – så vi kan blive flere. Vi har også prioriteret asfalt og cykelstier.

Vi har rejst dagsordner overfor landspolitikerne – ikke mindst i forhold til den nye mere retfærdige udligningsreform. Vi – Frederikshavn Kommune – profiterede af den nye model.

Vi har nedsat en gruppe med FOA om rekruttering til Sosuområdet. Vi er ”DK2020” klima-kommune.

Vi skal desuden i gang med proces omkring elever, medarbejdere og forældres ejerskab til vores skoler. Vi har lavet en udviklingsstrategi, som er i spor med erhvervshusets, hvor vi konkret ser på handlinger og muligheder for vækst i vores kommune.

Min mening med at skrive dette indlæg denne søndag er at minde om, at vi trods altoverskyggende Corona, sammen sætter mål og handling i værk med henblik på sammen med borgere, ansatte, erhverv, foreninger, fagbevægelsen at udvikle vores kommune.

Ja, valgkampen er i gang. Og sådan skal det være. Jeg er glad for, at vi i samarbejdets ånd har skabt store resultater for vores kommune – med de vilkår vi har. Kommunalvalg vindes hver fjerde år – mellem valgene, men Frederikshavn Kommune vinder hver gang, når vi koncentrerer os om i fællesskab at løfte kommunen for borgerne og erhvervslivet.

Vi skal sætte nye mål trods……

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmesteren: Vi skal sætte nye mål trods….' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger