Ny selvbetjeningsstander pĂĽ Frederikshavn Svane Apotek……

Ny selvbetjeningsstander pĂĽ Frederikshavn Svane Apotek……

6. december 2020 - kl. 9:56 - af

…. giver nem adgang til hørescreening.

Frederikshavn Svane Apotek har i samarbejde med Din Hørespecialist netop opsat en ny selvbetjeningsstander til hørescreening. Det nye tiltag giver borgerne lettere adgang til høreprøver under COVID-19.

Ifølge Høreforeningen har hver sjette dansker over 18 ür problemer med hørelsen, men langt under halvdelen af dem bruger høreapparat. Med corona-restriktioner kan det vÌre sÌrligt omstÌndigt at fü foretaget en høreprøve, og derfor har Frederikshavn Svane Apotek nu opsat en selvbetjeningsstander i samarbejde med Din Hørespecialist, som gør det muligt for alle interesserede at fü en vejledende hørescreening nemt og gratis.

– Lige nu forsøger alle at have så lidt fysisk kontakt som muligt, og det giver nogle udfordringer for alle dem, der døjer med hørelsen, og gerne vil have tjekket den. Med de nye selvbetjente standere kan man få foretaget en vejledende hørescreening, når det passer én, siger Thomas Ochner, der er audiologisk direktør hos Din Hørespecialist.

Det skal vĂŚre sĂĽ let som muligt

Ud over de sundhedsmÌssige hensyn, der tages til COVID-19, risikerer folk, der døjer med hørelsen, at vente lÌnge pü en undersøgelse med henblik pü at fü høreapparat i det offentlige. Ved den nye stander pü Frederikshavn Svane Apotek er der opsat høretelefoner og skÌrm, der skal bruges til hørescreeningen, og borgeren bliver guidet gennem testen.

– Vi vil gøre det nemmere at få tjekket hørelsen. Man kan ganske enkelt gå ind fra gaden og foretage en vejledende høretest af to minutters varighed, og umiddelbart efter får man svar på, hvordan det står til. Hvis der er behov for det, kan man bagefter vælge, om en hørespecialist skal kontakte én med henblik på en grundigere høreundersøgelse, forklarer Thomas Ochner.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny selvbetjeningsstander pĂĽ Frederikshavn Svane Apotek......' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger