6 stjerner på besøg i Frederikshavn Teaterforening

Tak til de medvirkende: Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Tanya Lund Andersen, Christiane Bjørg Nielsen, Henriette Rosenbeck og Sanne Graulund. Privatfoto.

6 stjerner på besøg i Frederikshavn Teaterforening

10. december 2020 - kl. 6:41 - af

Seks skønne kvinder indtog scenen i Det Musiske Hus, fredag aften, da Emma ude af takt, fra Folketeatret var på besøg, og jeg skal lige love for, at de fik salen til at svinge i takt, udtaler Betty Rode Frederikshavn Teaterforening.

Der blev klappet med – men ingen sang, for næ næ næ det må vi jo ikke.

Men hvad måtte vi så? Vi måtte nyde de 6 kvinder i en åben, klippefast og meget formfuldendt forestilling, som vi fik serveret lige her hvor vi er, i et Danmark der altid har været under forandring og som altid vil være det. Emma Gad har været med os i mange, mange år, ikke alle ved at det er derfor vi gør som vi gør, men Emma står fast, takt og tone er vigtigt.

Emma Gads dannelses-historie: Folk omkring os har jo glemt, hvordan man opfører sig, ikke sandt! Så der er god grund til at genopfriske regler for den gode opførsel.

“Man skal aldrig stikke servietten i knaphullet”, “Man må undgå al støj, idet man spiser”, “Lær deres børn i tide at være uafhængige af andres hjælp”, “Lad Dem ikke helt beherske af Deres telefon, men sæt den ud af virksomhed under et måltid sammen med gæster og under en samtale.” 

Disse – og mange flere – gode råd gav de 6 kvinder, der på skift var Emma Gad, på besøg i sommerhuset i Humlebæk. Fru Gad rådgav ikke kun om etikette i selskabslivet men også om god skik og opførsel i forbindelse med de mere alvorlige sider af livets forhold: Hvad siger man til én, der lige har mistet sin kone? Hvordan forholder man sig til børn og eks’er i forbindelse med skilsmisse?

Tak til de medvirkende: Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Tanya Lund Andersen, Christiane Bjørg Nielsen, Henriette Rosenbeck og Sanne Graulund.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '6 stjerner på besøg i Frederikshavn Teaterforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger