Frederikshavn Handelsskole holder Åbent Hus…

Frederikshavn Handelsskole holder Åbent Hus…

10. december 2020 - kl. 9:24 - af

…. under coronavenlige forhold.

Normalt dukker der mange op, når Frederikshavn Handelsskole afholder Åbent Hus, men i disse coronatider er det umuligt at gennemføre arrangementer, som samler mange mennesker. Derfor har man på Frederikshavn Handelsskole valgt at gøre noget anderledes for stadig at kunne byde kommende elever og forældre velkommen fysisk på skolen. 

Til januar åbner Frederikshavn Handelsskole op for dette års Åbent Hus. Skolen opdeler gæsterne ud på to aftener i flere små klynger, så man mødes i klynger på max 10 personer. Traditionen tro vil lærere, studievejledere og nuværende elever byde nysgerrige besøgende velkommen og sørge for, at alle får en god oplevelse, selvom rammerne er anderledes end de plejer at være.

Det foregår d. 13.-14. januar i tidsrummet 16-20. Man tilmelder sig via linket: http://fhavnhs.dk/åbent-hus –  hvor man vælger det ønsket tidspunkt og taster navn, antal deltagere og telefonnummer. Man vil derefter modtage en bekræftelsesmail med det præcise tidspunkt.

Til arrangementet vil det også være muligt at møde Brian Høj som er sportslig koordinator for sportsakademiet og få en snak om mulighederne for at kombinere sport på højt niveau med ungdomsuddannelsen.

For rektor Mik Ingenuus er Åbent Hus en traditionsrig begivenhed, der giver mulighed for at sætte endnu mere fokus på de forskellige uddannelsesmuligheder på Frederikshavn Handelsskole. Selvom Åbent Hus ikke afholdes i helt så traditionel forstand som vanligt, så ser Mik frem til arrangementet ”Jeg er glad for, at vi trods disse coronaomstændigheder kan byde de besøgende velkommen til en af Danmarks bedste skoler. Både HHX, EUX og EUD er for unge, der er sultne på livet og har drømme og ambitioner for fremtiden. Det vil sådan en aften her åbne op for”.

2020 har med corona været et udfordrende år for de unge, der står og skal vælge næste skridt i livet. Brobygning er et tiltag, hvor eleverne fra folkeskoler og efterskoler er rundt på forskellige uddannelsesinstitutioner og afprøve de muligheder, der er i fremtiden. Den fysiske brobygning blev aflyst af undervisningsministeriet i efteråret 2020. ”Vi ønsker stadig at gennemføre Åbent Hus netop fordi 2020 har været et år, hvor mange folkeskoleelever ikke har haft samme mulighed for at afprøve og se de forskellige uddannelsestilbud. Derfor vælger vi at gøre det på den her måde, så kommende elever kan få et indtryk af skolen,” udtaler Mik Ingenuus, rektor for Frederikshavn Handelsskole.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Handelsskole holder Åbent Hus...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger