Musikskolens talentklasses juleafslutning blev livestreamet

Musikskolens talentklasses juleafslutning blev livestreamet

11. december 2020 - kl. 6:19 - af

Når man ikke kan afholde en koncert på god gammeldags måde med publikum i en fyldt sal, så kan man til gengæld bringe koncertoplevelsen hjem i alle stuerne rundt om i hele kommunen ved hjælp af streaming. Således blev talentklassens juleafslutning i går aftes streamet igennem Musikskolen i Frederikshavn kommunes facebookside.

Eleverne spillede de numre, de har øvet sig på igennem året og fik en fed oplevelse ud af juleafslutningen. I løbet af aftenen var tre forskellige hold på scenen og ind imellem var der nogle mindre indslag med en duet, en trio og også et eksperiment, hvor eleverne spillede på instrumenter, de ellers ikke plejer at spille på. Hele showet blev styret af to af de ældste elever, som med nissehuer og julestemningen i top bød velkommen og førte publikum bag skærmene igennem de forskellige acts.

Til livestreamingen fik Musikskolen hjælp af Arena Nords skolepraktikanter fra Eventteknikeruddannelsen, så både lyd, lys og streamingteknikken var helt i top.

Alle, der arbejder med events, har haft et svært år og der har ind imellem været langt imellem arbejdsopgaverne, så det har var supergodt for eventteknikerne fra Arena Nord, at de kunne være med til afviklingen af juleafslutningen.

“Det er virkelig fedt, at vi kan samarbejde med Arena Nord og eventteknikerne. Det giver eleverne i talentklassen en god oplevelse af hvordan det er, at optræde på en scene og skulle samarbejde med lyd- og lysfolkene. I talentklassen er vi glade for muligheden for at kunne streame juleafslutningen, så eleverne stadig får en live-oplevelse, på trods af Corona” Udtaler talentklassens underviser Stellan Thaarup.

Udover Stellan underviser Jens Goul Axelsen og Jeppe Malinsky Borup også i talentklassen og som en afslutning på aftenen i går blev de tre undervisere overrasket med en lille julegave af de elever, der ikke længere skal fortsætte i talentklassen.

Mange fulgte juleafslutningen via livestreamingen og hvis man ikke nåede at se showet i går, så ligger det hele fortsat på Musikskolens facebookside.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikskolens talentklasses juleafslutning blev livestreamet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger