Investeringer for at få investeringer

Investeringer for at få investeringer

14. december 2020 - kl. 8:54 - af

I Socialdemokratiet har vi den klare holdning, at hvis vi investerer klogt, får vi investeringer i vores kommune, som kommer erhverv, borgere, gæster og eventuelle tilflyttere til gode.

Det var ud fra den tese, at vi socialdemokrater i Økonomiudvalget valgte at støtte en biograf i Frederikshavn. Kommunen støttede også biografen i Skagen. Det gør vi helt bevidst, for det er med til at gøre vores kommune attraktiv. Vi arbejder hele tiden med, hvordan vi kan ikke alene tale vores kommune op, men også konkret sætte ting i værk, der kan bidrage til, at man gerne vil bo her eller komme som gæst. En anden investering er havnen i Sæby. Den investering er også ud fra, at hvis vi investerer, følger andre investorer med investeringer. Erhvervshavnene i Skagen og Frederikshavn er åbenlyse eksempler på det samme. Når vi vælger at støtte tiltag som f.eks.“Vi bevæger Østervrå”, “Byudviking Dybvad”, “Simons Raaling Ålbæk” “Solnedgangspladsen i Skagen”, og “Det grå fyr” – for bare at nævne nogle – er det ud fra en filosofi om, at hvis vi støtter lidt, følger der yderligere med til glæde for vores borgere og erhvervsliv.

Der er ikke noget nemmere end at sige nej, men så kommer vi ingen vegne. Vi tror på vores kommune, men vi tror også på, at kommunen skal til lommerne i rimeligt omfang, så vi bakker borgere og erhverv op i at udvikle vores kommune.

Almina Nikontovic
Medlem af Økonomiudvalget

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Investeringer for at få investeringer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger