Højskolebilleder på Frederikshavn Kunstmuseum

Et udvalg af de værker, der kan ses på udstillingen. Alle taget af Stinne Bjerregaard Laursen.

Højskolebilleder på Frederikshavn Kunstmuseum

16. december 2020 - kl. 7:15 - af

Oplev billeder fremkaldt på en guitar, på en metalplade eller på keramik, når Frederikshavn Kunstmuseum fra den 16.december rydder vægplads til Vrå Højskoles fotohold:

  • Vi er superglade for, at Frederikshavn Kunstmuseum udstiller elevernes værker. Vi håber, det vil give publikum en god oplevelse, og være en øjenåbner for, hvad foto i et mørkekammer kan, siger Kristian Bast, der er underviser på fotofaget på Vrå Højskole.

Eleverne på højskolen har det sidste halve år eksperimenteret med flydende emulsion, malet med lys og taget billeder med den særlige Kodak Motion Picture film, hvor de selv har defineret deres eget farveudtryk.

  • Udstillingen i Frederikshavn rummer i alt 30 meget forskellige værker. Nogle i farver, nogle i sort-hvid – men alle sammen gode eksempler på den magi, der opstår, når man selv fremkalder og arbejder med sine egne billeder, siger Kristian Bast.

Udstillingen på Frederikshavn Kunstmuseum kan ses frem til den 30. januar. Museet har åbent tirsdag til lørdag fra 10:00 til 16:00. Dog lukket mellem jul og nytår.

 Læs mere om Vrå Højskoles fotofag lige her: https://vraahojskole.dk/foto

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Højskolebilleder på Frederikshavn Kunstmuseum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger