Skadesramt VEB-hold vinder 5-4 ude over Værløse

Cheryl Seinen, her sammen med Robin Tabeling, vandt alle sine fire kampe i denne uge.

Skadesramt VEB-hold vinder 5-4 ude over Værløse

18. december 2020 - kl. 0:16 - af

Trods afbud fra tre skadede spillere – det vil sige en tredjedel af holdet – erobrede Vendsyssel Elite Badminton torsdag aften sin femte sejr ud af fem mulige i denne sæson i Badmintonligaen.

VEB vandt 5-4 ude over Værløse, som i den forgangne sæson nåede DM-finalen. Dermed har VEB’s skadesramte hold på tre dage vundet over både de forsvarende guld- og sølvvindere.

– Jeg er virkelig stolt over det, som spillerne leverer i aften. Vi har før haft svært ved at følge op på en god hjemmekamp, når vi skal spille på udebane, men vi fandt de rigtige fighteregenskaber frem. Nu holder vi juleferie med fem sejre i fem kampe og glæder os til de sidste fire kampe i grundspillet i januar og februar, siger VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Et afgørende moment var Jan Ø. Jørgensens sejr over Rasmus Messerschmidt. VEB-spilleren vandt 20/22, 21/15, 21/17.

– Den kamp tipper momentum over til os. Havde Jan tabt, skulle vi have kæmpet hårdt for sejr nummer fire, som jo udløser et bonuspoint. Nu tændte Jan i stedet for en flamme på hele holdet, så vi endte med at vinde holdkampen, mener Allan Kolbro Nielsen.

Stillingen var 4-4 inden damedoublen, hvor Cheryl Seinen/Debora Jille vandt med 21/14, 21/19 og sikrede VEB den samlede sejr. Cheryl Seinen vandt således alle sine fire kampe i denne uge. Det var Debora Jille også tæt på, men hun tabte anden damesingle i tre sæt efter at have haft to matchbolde i andet sæt.

– Det er stærkt af Cheryl, og Debora spillede fantastisk i sin single, fortæller VEB-træneren.

Se alle resultater i Værløse her.

De fleste andre hold i Badmintonligaen har spillet syv kampe, men den nordjyske nedlukning i november betyder, at VEB kun har spillet fem kampe. Derfor venter der VEB et hårdt program med fire kampe i dagene 31. januar til 8. februar.

De fire bedste kvalificerer sig til Final4 – se stillingen her. VEB mangler Gentofte hjemme, AB Aarhus ude, Greve ude og Team Skælskør/Slagelse hjemme.

VEB stillede i Værløse op uden den skadede trio Kirsty Gilmour, Mathias Christiansen og Zvonimir Durkinjak.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skadesramt VEB-hold vinder 5-4 ude over Værløse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger