Frederikshavn Kommune får egne vaccinationssteder

Frederikshavn Kommune får egne vaccinationssteder

8. januar 2021 - kl. 15:03 - af

Alle borgere i Frederikshavn Kommune, der er 65 år eller derover og både modtager praktisk bistand og personlig pleje, modtager i disse dage besked fra Statens Serum Institut om, at de kan gå ind og booke tid til vaccination for Covid-19.

Pt er der dog kun åbnet for tider i Aalborg, men det har været en prioritet at have flere decentrale vaccinations-steder, hvorfor Frederikshavn Kommune i samarbejde med Region Nordjylland er ved at etablere lokale vaccinationssteder. 

Lige så snart disse lokationer er oprettet i bookingsystemet, vil det være muligt at se alle tilgængelige tider og booke sin tid. Det forventes at være klar i starten af næste uge, og vil blive meldt ud på kommunens hjemmeside, så snart løsningen er klar.

Læs eventuelt mere på Region Nordjyllands hjemmeside her:
https://rn.dk/service/nyhedsliste-rn/nyhed?id=8119a4a6-2cc7-4b3d-aa50-353e7c7fb511

Booking og transport

Som udgangspunkt skal borgeren selv sørge for transport til vaccinationsstedet. Men er det ikke muligt ved egen hjælp eller med hjælp fra pårørende, fordi man har varig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, så kan kommunen hjælpe.

Når borgeren bliver kørt til et vaccinationscenter af kommunen, sørger kommunen også for at booke tiden til vaccination. På den måde kan Kørselskontoret bedre tilrettelægge samkørslen til vaccination. Borgen skal derfor IKKE selv bestille tiden.

Her kontaktes Frederikshavn Kommunes Kørselskontor på tlf. 98 45 88 88

Der bookes med NemID. Har man spørgsmål om bookingen kan disse rettes til tlf. 70 20 00 00. 
Der er betjening på:
Mandag til torsdag fra kl. 8.00 til kl. 20.00.
Fredag 8.00 til 16.00
Søndage fra kl. 16.00 til kl. 20.00.
De kan således vejlede allerede fra søndag.

Hvis man ikke har NemID (og heller ikke har brug for kørsel via kommunen), kan man bestille tid til vaccination telefonisk.

Ring til Region Nordjylland på tlf. 97 64 84 63, på hverdage mellem kl. 8-17 og weekender mellem kl. 8-15.30 (på helligdage dog mellem kl. 8.00-13.30).

Du kan læse mere om rækkefølgen for Covid-19-vaccinationer på kommunens hjemmeside på: https://frederikshavn.dk/vaccination

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune får egne vaccinationssteder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger