PĂĽ mandag lukker Tabulex: Erstattes af Aula

PĂĽ mandag lukker Tabulex: Erstattes af Aula

14. januar 2021 - kl. 6:30 - af

Fra mandag i uge 3 begynder børnehaver og vuggestuer at bruge Aula til kommunikationen mellem forÌldre og institution. Aula erstatter den nuvÌrende løsning Tabulex

Mandag den 16. januar bliver den landsdÌkkende kommunikationsplatform Aula taget i brug i børnehaver og vuggestuer i Frederikshavn Kommune. Flere forÌldre kender allerede Aula, da det bruges pü skoleomrüdet, hvor systemet sikrer forÌldrene en brugervenlig løsning gennem barnets skolegang.

– Før havde dagtilbud og skolen hver sit system, hvorfor man som forĂŚldre kunne risikere at skulle følge med pĂĽ flere forskellige platforme. Kongstanken med Aula er, at vi med den seneste udrulning har skabt ĂŠn samlet platform til forĂŚldre med ĂŠn indgang. Samtidig er Aula en enkel og brugervenlig løsning, som er nem for lĂŚrere og pĂŚdagoger at arbejde i, og hvor forĂŚldre let kan følge med i børnenes hverdag og trivsel, siger Sisse Kit Pedersen, som er Frederikshavn Kommunes projektleder pĂĽ Aula.

Aula er stærkt inspireret af blandt andet Facebook, så for de fleste brugere bliver det en velkendt oplevelse – særligt fordi Aula allerede fra begyndelsen har haft fokus på forældres og elevers adgang.

– Aula er langt lettere at gĂĽ til for de fleste brugere, isĂŚr hvis man allerede er bruger af et socialt medie. Fra begyndelsen indeholder Aula de basisfunktioner, der er nødvendige for et godt samarbejde mellem hjem og institution, og derefter vil der løbende komme nye funktioner, siger Sisse Kit Pedersen.

Ud over brugervenlighed har sikkerhed har vĂŚret helt central i udviklingen af Aula, og al data i Aula behandles efter de nyeste sikkerhedskrav. Dagplejen forventes at tage systemet i brug senere i ĂĽr, hvilket man som forĂŚldre vil blive orienteret om, nĂĽr datoen nĂŚrmer sig.

I forbindelse med overgangen til Aula fĂĽr daginstitutionerne i Frederikshavn Kommune igen egne hjemmesider.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'PĂĽ mandag lukker Tabulex: Erstattes af Aula' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger