Kommunal direktørstilling foreslås nedlagt

Kommunal direktørstilling foreslås nedlagt

15. januar 2021 - kl. 8:47 - af

Der er ændringer på vej i direktion i den kommunale administration.

Økonomiudvalget bliver på den åbne del af udvalgets kommende møde den 20. januar præsenteret for et punkt, hvori der er forslag om at nedlægge en af stillinger som direktør.

Økonomidirektør John Kristensen har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling og gå på pension. Sidste arbejdsdag vil være 30. april 2021, hvorefter der afvikles ferie.

I sagsfremstillingen af punktet peges der på, at der gennem de foregående år har været et forstærket behov for et fokus på økonomistyring og opbygning af den fornødne kapacitet hertil.

Dette er nu løst med succes, hvorfor det er relevant at overveje, om stillingen som direktør skal opretholdes, eller om den kan nedlægges, hvorefter funktionerne fordeles blandt den resterende direktions medlemmer. Der vil som følge heraf blive nyoprettet en stilling som Centerchef for Økonomi og Personale.

Ud over John Kristensen varetages den kommunale direktion i dag af kommunaldirektør Mikael Jentsch, der bl.a. har udvikling og erhverv som sine ressortområder, social- og sundhedsdirektør Rikke Albrektsen, børne-, ungdoms- og arbejdsmarkedsdirektør Carsten Sand Nielsen samt teknik- og kulturdirektør Thomas Eriksen.

Link til præsentation af den kommunale direktion i Frederikshavn Kommune:

https://frederikshavn.dk/politik/om-kommunen/organisation-og-ledelse/direktion/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunal direktørstilling foreslås nedlagt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger