Travl afslutning på grundspillet: Fire kampe på ni dage

Travl afslutning på grundspillet: Fire kampe på ni dage

30. januar 2021 - kl. 12:25 - af

Vendsyssel Elite Badminton går en usædvanlig travl periode i møde. Søndagens hjemmekamp mod Gentofte er den første af fire kampe i Badmintonligaen på kun ni dage.

Tirsdag 2. februar gælder det AB Aarhus ude, torsdag 4. februar går turen til Greve, inden Team Skælskør/Slagelse mandag 8. februar gæster Arena Nord i Frederikshavn.

Det tætte program markerer samtidig afslutningen på grundspillet. De fire bedste hold kvalificerer sig til Final 4 i april. 

VEB har – på grund af den nordjyske nedlukning i november – spillet to kampe færre end de fleste andre hold. Ikke desto mindre ligger VEB på femtepladsen, og de 10 ligaholds pointgennemsnit viser, at VEB indtil videre har det stærkeste hold i Badmintonligaen.

VEB har således vundet alle sine fem kampe, og målet er i første omgang at hente den sjette sejr søndag eftermiddag i Arena Nord, når Gentofte kommer på besøg. Gentofte ligger næstsidst, men imponerede i holdets seneste kamp, hvor det kun blev til et nederlag på 4-5 i udekampen mod topholdet Team Skælskør/Slagelse.

– Det er et hold, vi skal vinde over, men de har flere stærke spillere, der kan gøre livet surt for os. Det ved vi alt om, og derfor kræver kampen samme stærke holdindsats, som vi indtil videre har vist i hele denne sæson, siger VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Kampen afvikles uden tilskuere, men den kan følges på livestream fra kl. 14.00 på VEB’s Facebook-side.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Travl afslutning på grundspillet: Fire kampe på ni dage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger